Platforma 
Mamprenoare

Somnic de Pitic

Pe scurt, despre noi:
Somnic de Pitic este platforma unde gasesti tot ce ai nevoie pentru a te întoarce la un somn sănătos sau pentru a rezolva problemele de somn actuale. După mulți ani de studiu, am creat produse ce pot fi ușor accesate și aplicate de oricine.
Cum ne contactați:
Detalli despre afacerea noastră

Atunci cand vorbim despre probleme sau provocări legate de somn este esențial sa intelegem si sa luăm în calcul toți factorii care își pun amprenta pe echilibrul bebelusului si al nostru.

Abordarea mea este una completa. După mulți ani în care am lucrat cu familii și probleme de somn diferite, am realizat ca ceea ce lipsește în majoritatea cazurilor sunt informațiile esențiale pentru a oferi copiilor mediul, rutina, programul adecvat varstei lor. De foarte multe ori s-a intamplat ca după redresarea acestor elemente, sa nu mai fie nevoie de nici o forma de sleep training, pentru ca cel mic avea nevoie în primul rand de o igiena buna de somn.

Pachetele de somn online, împărțite pe fiecare categorie de varsta, cuprind toate aceste informații. Ele pot fi aplicate acasă de către orice părinte. În fiecare ghid veti gasi suport pentru crearea unui mediu sănătos, programul de somn adaptat fiecarei varste, regresiile de somn, detalii despre probleme medicale ce pot avea un impact negativ asupra somnului, precum si metode practice prin care îl puteți ajuta pe cel mic sa devină din ce în ce mai autonom in adormire si readormire.

Apelurile telefonice sau consultatiile la domiciliu reprezinta o completare a sfaturilor deja testate, din pachetele online. Încurajez părinții să citească și sa aplice cat mai mult din sfaturile scrise. Dacă ulterior considera ca mai au nevoie de suport, putem sa petrecem 1-2 ore impreuna pentru a discuta despre situații speciale, sau pentru a va răspunde la orice alte întrebări apar pe parcurs. Va garantez insa, ca dacă urmați îndeaproape sfaturile din fiecare categorie de varsta, veți avea un copil odihnit, care se va dezvolta optim și se va bucura de un somn înalt calitativ.

A fi părinte vine la pachet cu multe incertitudini, iar somnul și nevoia de somn a bebelusului ocupă de foarte multe ori primele locuri in piramida întrebărilor. Înțelegerea cât mai multor cauze ale provocarilor cu care va confruntati va va ajuta enorm în maniera în care veți vedea somnul pentru familia voastra pe viitor.

Consultanta in somn înseamnă pentru mine înțelegerea și rezolvarea provocărilor cu care părinții se confruntă. Înseamnă dorința de a ajuta cât mai mai multe familii să se întoarcă la un somn odihnitor și la echilibrul care sa le permita sa se bucure de timpul petrecut impreuna.

Galerie imagini
Evenimente
Produse
Niciun produs afișat.
Persoana de contact:
Oana Vlah
Psiholog si Consultant in Somnul Copilului si al Adultului
Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE
envelope-osearch-plustagmap-markerphonefacebookcertificatechainlinkedin