Platforma 
Mamprenoare

SFATUL MAMEI

Pe scurt, despre noi:
Suntem specializați în organizarea de evenimente pentru părinți: ateliere, cursuri și consiliere individuală bazate pe abordarea Hand in Hand Parenting.
Cum ne contactați:
Ne dorim să întărim relația părinților și copiilor din România prin joacă, ascultare și conectare. Pentru că 10 minute de joacă îți schimbă ziua toată!
Detalli despre afacerea noastră

Ceea ce a pornit dintr-o nevoie disperată de a fi o mamă mai bună, s-a transformat treptat într-un proiect educațional pentru părinții din România. Cred că a fi părinte se învață. Părinții au puterea de a fi cel mai bun model pentru copiii lor. Cu trei copii proprii și zeci de părinți consiliați până acum știu că abordarea Hand in Hand Parenting oferă instrumentele potrivite pentru a reuși.

Îmblânzirea Emoțiilor - curs Starter Hand in Hand Parenting te poartă timp de 6 săptămâni prin cele mai frecvente situații în care te poți găsi cu copiii mici și îți oferă 5 instrumente care te ajută să treci prin ele cu drag. Ascultarea, joaca, conectarea și limitele sănătoase sunt baza acestei abordări și au dat rezultate pentru sute de mii de părinți din întreaga lume.

Atelierele tematice lunare aduc în discuție provocările obișnuite ale părinților: rivalitatea dintre frați, agresivitatea, timpul de calitate, limitele, fricile copiilor, adaptarea la grădiniță și multe altele. Părinții găsesc de fiecare dată răspunsuri la întrebările lor, sprijin emoțional și multe exemple reale.

Evenimentele dedicate exclusiv mamelor pun accentul pe recăpătarea încrederii în abilitățile de mamă și femeie și pe evidențierea lucrurilor minunate și de multe ori invizibile pe care ele le fac, dar care sunt atât de importante.

Sesiunile de consiliere individuală sau de cuplu oferă cadrul potrivit pentru a găsi soluții perfect croite pentru fiecare familie în parte.

Cu fiecare curs, atelier sau sesiune de consiliere readucem bucuria în parenting și întărim relațiile dintre părinți și copii. Facem lumea mai bună cu fiecare relație puternică pe care o construim cu copiii noștri și unii cu alții.

Galerie imagini
Galerie video
Evenimente
Produse
Niciun produs afișat.
Persoana de contact:
Irina Nichifiriuc
Fondatoare
Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE
envelope-osearch-plustagphonefacebookcertificatechain