Platforma 
Mamprenoare

Mom O'clock

Pe scurt, despre noi:
Prima cafenea dedicată nouă, mamelor, unde putem veni cu copiii. Împreună dăm culoare și voce maternității prin momente care contează. Taticii sunt si ei bineveniti, ba chiar incurajam socializarea in formula completa ;)
Cum ne contactați:
Vrem sa facem maternitatea mai sociala, mai activa, mai diversa, mai conectata la sinele nostru, alaturi de copiii nostri.
Detalli despre afacerea noastră

Nu stii de ce ai nevoie pana nu traiesti pe pielea ta. Totul pare usor vazut din reviste si stand pe margine. De aceea o data cu noul rol de mama, am decis sa ne punem in slujba mamelor, manate de nevoile foarte greu, spre imposibil de indeplinit odata ce ai un copil mic, cu solicitari pe care nu le poti ignora si care sta lipit de tine tot timpul.
In plus, maternitatea vine la pachet si cu tendinta de izolare, ca este prea mic, ca este prea frig, ca nu am unde sa-l schimb, ca se uita lumea urat la mine cand plange si lista poate continua. Rezolvarea unor piedici tine strict de parinte, insa pentru altele noi am venit cu solutia: cea mai “baby-friendly” cafenea dedicata mamelor la inceput de drum din Bucuresti.
Cafeneaua este dotata cu tot ce este necesar ca nevoile celor mici sa fie intelese si respectate:
•Zone de joaca integrate in cafenea ca tu sa-ti poti savura cafeaua cat cel mic e ocupat. Cei mici pot explora de-a busilea cafeneaua in voie.
•Camera de infasat dotata cu tot ce este necesar pentru improspatatul bebelusilor.
•Toaleta pentru adulti accesorizata astfel incat sa-l poti lua pe cel mic cu tine; parintii stiu la ce ne referim😊.
•Camera de alaptat sau de liniste, in caz ca te apuca pe tine sau pe copil tantrumul😊
•Camera de joaca separata pentru cei care nu se tin scai de fusta mamei sau de pantalonul tatalui.
•Parcare adapostita pentru carucioare/ trotinete/ triciclete, etc.
•Meniu adaptat si pentru nevoile celor mici.
•Sterilizator si incalzitor pentru biberoane.
Presiunea ca esti privit sau judecat nu exista la mom o’clock. Nu avem prejudecati, iar chicotelile copiilor, misunatul constant al lor, crizele de plans si alaptatul in public sunt lucruri absolut normale.
Asadar, dorim ca mom o’clock sa te ajute sa scoati ce este mai frumos din experienta maternitatii, creandu-ti cadrul pentru o viata sociala activa alaturi de copii si impartasire de experiente cu alte mame. Sa nu va fie teama, dragi tatici, fara voi jobul nostru ar fi imposibil, asa ca sunteti bineveniti oricand.
Ce poti face la noi:
•Socializare alaturi de bebe. Meniul il gasesti aici: https://momoclock.ro/cafeneaua-mom-oclock/meniu/
•Sa participi la ateliere, cursuri, workshopuri, evenimente etc. Aici poti sa vezi calendarul nostru: https://momoclock.ro/evenimente/calendar-activitati/
•Sa sarbatoresti evenimentele importante din viata ta: Aici ne poti lasa cateva detalii si revenim noi catre tine: https://momoclock.ro/evenimente/
Te asteptam! Zicem noi ca o sa revii!;)

Orar de funcționare
Luni
10:00
20:00
Marți
10:00
20:00
Miercuri
10:00
20:00
Joi
10:00
20:00
Vineri
10:00
20:00
Sâmbătă
10:00
21:00
Duminică
10:00
21:00
Adresa:
mom o\'clock, Strada Pictor Barbu Iscovescu 30, Bucharest, Romania
Evenimente
Produse
Niciun produs afișat.
Persoana de contact:
Oana Boia
Co-Founder
Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE
envelope-otagmap-markerphonefacebookcertificatechainlinkedin