Platforma 
Mamprenoare

Mihai Otilia – Cabinet Individual Psihologie

Pe scurt, despre noi:
Îmi desfășor activitatea în cadrul cabinetului meu individual de psihologie prin activități de psihoterapie, consiliere și dezvoltare personală pentru adulți, adolescenți, copii, familii și grupuri
Cum ne contactați:
"Trust only movement. Life happens at the level of events not of words." A. Adler
Detalli despre afacerea noastră

Sunt Otilia Mihai și sunt psihoterapeut de formare adleriană, dramaterapeut și terapeut prin joc. Viziunea adleriană propune o morală a reafirmării liberului arbitru, de auto-responsabilizare și creștere a încrederii individului în forțele proprii, ca agent al schimbărilor pe care și le propune în activitatea sa, toate acestea în armonie cu sentimentul natural de comuniune socială.
Sub forma psihoterapiei individuale sau a celei de grup, de cuplu sau familie, urmăresc procesul de înțelegere a mecanismelor conștiente si neconștiente ale stilului de viață unic al fiecărei persoane, încurajând autocunoașterea și orientarea indivizilor către aspecte utile, funcționale, în toate ariile lor de interes.
Consider deosebit de importantă implicarea socială a fiecărui individ și sunt o susținătoare a principiului adlerian conform căruia modul în care indivizii interacționează social poate fi un important criteriu de apreciere al stărilor lor psihice generale.
În calitate de vicepreședinte în cadrul Asociației Colaborative pentru Educație Emoțională și Autocunoaștere (A.C.E.E.A.), cu arii de activitate în consiliere psihologică și psihoterapie, coaching profesional individual și de grup, mentoring vocațional, mentoring adolescenți, pregătire psihologică pentru examene, etc. am organizat numeroase workshop-uri de dezvoltare personală pentru femei, părinți (parenting) și cupluri, grupuri de socializare pentru persoane vârstnice, grupuri de terapie pe tematici și categorii de vârstă specifice.

Orar de funcționare
Luni
10:00
20:00
Marți
10:00
20:00
Miercuri
10:00
20:00
Joi
10:00
20:00
Vineri
10:00
20:00
Sâmbătă
10:00
15:00
Duminică
10:00
15:00
Evenimente
Produse
Niciun produs afișat.
Persoana de contact:
Mihai Otilia
Psihoterapeut
Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE
envelope-otagmap-markerphonefacebookcertificate