Platforma 
Mamprenoare

EVERYN

Pe scurt, despre noi:
Anima Holidays este rezultatul a 40 de ani de experiență și încurajează un turism responsabil, pentru de a asigura o calitate mai bună a vieţii pentru generaţiile prezente, dar și pentru cele viitoare.
Cum ne contactați:
Călătorește cu sufletul! Travel with heart!
Detalli despre afacerea noastră

Programele noastre vizează prezervarea calităţii mediului înconjurător, protecţia și punerea în valoare a patrimoniului cultural și natural și nu în ultimul rând alinierea la normele și standardele europene privind calitatea vieţii, care trebuie să fie insoţită de revitalizarea, în modernitate, a unor moduri de vieţuire tradiţionale.

Motorul de dezvoltare al Animei Holidays îl reprezintă necesitatea cunoașterii și interiorizării ţării natale și e coerent cu rolul și misiunea istorică asumată de către Italia și România de-a lungul anilor, nevoia de soliedaritate, respectul pentru promovarea umană și integrarea socială a cetăţenilor români și italieni fără distincţie de rasă, credinţa religioasă și politică, puncte delicate cu care se confrunta toţi cetăţenii aflaţi în afara graniţelor ţării în care s-au născut.

Produsele și serviciile turistice oferite sunt rezultatul unei selecții atente de către consultanții noștri în turism. În oferta noastră se regăsesc destinații INTERNE și EXTERNE, obiectivul nostru fiind acela de a veni în întâmpinarea tuturor dorințelor și necesităților exprimate de către clienții noștri.

Orar de funcționare
Luni
09:00
17:00
Marți
09:00
17:00
Miercuri
09:00
17:00
Joi
09:00
17:00
Vineri
09:00
17:00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis
Adresa:
Bulevardul Poitiers 2, Iași, România
Galerie imagini
Evenimente
Persoana de contact:
Maftei Maria-Magdalena
ADMINISTRATOR
Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE
envelope-osearch-plustagmap-markerthumb-tackphonefacebookcertificatechainlinkedin