Platforma 
Mamprenoare

CABINET DE AVOCAT BADIU ANDRA

Pe scurt, despre noi:
Asigur asistență juridică pentru companii sau persoane fizice, constând în redactare contracte, consultanță în domeniul fiscal, comercial, dreptul muncii, drept civil, reprezentare în relația cu instituțiile statului sau în instanțele de judecată.
Cum ne contactați:
Stabilitatea și prosperitatea societății pe termen lung nu pot fi obținute decât prin profesionalismul, promptitudinea și onestitatea tuturor indivizilor.
Detalli despre afacerea noastră

Sunt avocat din anul 2013. Am terminat facultatea de drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Am început să lucrez în domeniu încă din timpul facultății, din anul 2011. Cred în perfecționarea continuă, îmi plac provocările și datorită dinamismului profesiei am avut ocazia să intru în contact cu situații din cele mai diverse. Asigur asistență juridică constând în redactare contracte, înființări și modificări persoane juridice, consultanță în domeniul fiscal, dreptul muncii, comercial, drept civil, reprezentare în relația cu instituțiile statului sau în instanțele de judecată. Pornesc întotdeauna de la nevoile clientului și încerc să găsesc soluția ideală în fiecare situație: cea mai puțin costisitoare, însă varianta care pe termen lung va asigura stabilitate din toate punctele de vedere. Obiectivul actual este crearea unei structuri de servicii complete adresate în primul rând persoanelor juridice. Astfel, în colaborare cu specialiști de încredere din diverse domenii de interes pentru companii, îmi doresc să asigur clienților un suport stabil care să vină în sprijinul afacerilor acestora. Consider că în climatul economic, social și juridic actual orice afacere care își dorește succes pe termen lung are nevoie de un astfel de sprijin.

Adresa:
Cluj-Napoca, Calea Dorobanților nr. 25, et. 1, ap. 33, jud. Cluj
Evenimente
Produse
Niciun produs afișat.
Persoana de contact:
Andra Badiu
Cabinet avocat BADIU ANDRA
Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE
envelope-otagmap-markerfacebookcertificate