Sedinta online de life coaching

Sesiunile de coaching online te pot ajuta sa avansezi in domenii ale vietii in care simti ca ai energia sa faci o schimbare. Te astept cu drag la o sesiune gratuita in care sa iti spun mai multe despre beneficiile coaching-ului!
PREȚ:
100
LEI

Descriere

Pandemia COVID poate fi o oportunitate sa te reconectezi cu tine insasi, sa te recentrezi, sa analizezi ce e important pentru tine, si sa fii pregatita pentru ce va urma atunci cand vom 'iesi din criza'.

Sesiunile de coaching online te pot ajuta sa avansezi in domenii ale vietii in care simti ca ai energia sa faci o schimbare. Prin ascultare activa, tehnici certificate de International Coach Federation si intrebari bine tintite un coach te poate ajuta sa descoperi obiective pe care tanjesti sa le atingeti si te poate sustine sa le realizezi. Studiile arata ca atunci cand ai un partener care sa stie despre obiectivul tau, e cu 65% mai probabil sa il atingi.

Beneficii ale coaching-ului cu mine:
 Cresterea increderii in sine
 O mai bună constientizare a ta si a credintelor tale
 Intelegere mai profunda a punctelor tale forte, a intereselor si valorilor tale
 Claritate
 Relatii imbunatatite atat la locul de munca, cat si acasa
 Fericire mai multa
 Reducere a stresului, anxietati si starii de coplesire

Relatia noastra de coaching incepe intotdeauna cu o sedinta gratuita, fara nici o obligatie, in care sa ne cunoastem mai bine si in care sa iti prezint mai multe despre ce poate face pentru tine un proces de coaching.

Toate sedintele sunt confidentiale. Durata unei sesiuni online e de 60 min.

Te astept cu drag la prima sedinta de coaching!

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE