Program Mentorat 1 la 1 - Pachet START

Programul, susținut de către Alina Bota- Business Consultant@LevelUp Vision, se adresează tuturor celor care își doresc o reorientare în carieră sau își doresc să pornească un business pe cont propriu, însă nu știu ce domeniu li s-ar potrivi.
PREȚ:
600
LEI

Descriere

Confuz/ă în privința viitorului tău profesional?

Nu îți mai place ceea ce faci, însă nici nu ai vreo idee despre ce altceva ai putea face cu abilitățile și experiența ta? Instinctul îți spune că locul tău este în alt domeniu și nu știi cum să dai o formă concretă acestor semnale?

Nu mai pierde timpul măcinând mereu aceleași gânduri care nu duc nicăieri. Înscrie-te în acest program, prin care au trecut zeci de persoane aflate la un moment dat în situația ta și care și-au găsit direcția cu ajutorul acestui program care nu a dat greș niciodată.

Pachetul START constă în 2 ședințe 1 la 1 în cadrul cărora, folosind diverse instrumente de coaching, consultanță, mentorat și training, persoana care participă la program își descoperă propria expertiză. Expertiza este punctul în care se întâlnesc talentul, educația, experiența și valorile personale.

Ședințele se desfășoară online și durează 60 de minute fiecare. Participantul are nevoie doar de un laptop/tabletă/telefon, o pereche de căști, un loc liniștit și cu semnal foarte bun a internet, indiferent că este acasă, la birou sau în vacanță.

Etapele parcurse sunt următoarele:
1. Analiza personalității prin diverse teste și instrumente de coaching.
2. Identificarea zonei de interes.
3. Identificarea abilităților și competențelor.
4. Stabilirea expertizei cu potențialul cel mai mare de dezvoltare.
5. Explorarea câtorva direcții de monetizare a expertizei.

Viața e scurta, e păcat să ți-o petreci făcând ceea ce nu îți place sau ceea ce spun alții că ar trebui să faci!
Înscrie-te acum în acest program și explorează-ti alternativele în carieră!

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE