Pachet Reflexoterapie - 6 sedinte reflexoterapie plantara

Reflexoterapia este o tehnică de masaj al punctelor reflexogene ale organismului, situate pe suprafata corpului, vizând restabilirea echilibrului energetic al tuturor organelor.
PREȚ:
360
LEI

Descriere

Ce este o zonă reflexa si un punct reflex ?
Talpa piciorului este o reflectare fidela a corpului omenesc, in sensul ca pe talpa piciorului se gasesc distribuite terminatiile unor nervi aflati în directa legatura cu organele vitale ale corpului.

Reflexoterapia este o tehnica holistica ce priveste organismul ca pe un intreg. Cand terminatia nervului pe talpa este sensibila sau chiar dureroasa la apasare, organul corespunzator este suferind, chiar atunci cand incă nu apar simptome vizibile. In acest fel se pot descoperi deja în faza primară boli nebanuite inca. Mai mult chiar, actionand asupra nervului prin masaj, se reuseste vindecarea bolii. Dar si viceversa: stranguland de-a lungul timpului portiunile respective de la picior, prin purtarea unei încaltaminte nepotrivite, se aduce organului corespunator congestii, se impiedica circulatia normala a sangelui, pe scurt se imbolnaveste.

Principiile reflexoterapiei
- Corectarea celor trei factorii negativi implicati in procesul de boala: congestia (responsabila de aparitia tumorilor), inflamatia si tensiunea (responsabile de diminuarea eficientei sistemului imunitar).
- Imbunatatirea circulatiei in organism si eliminarea reziduurilor astfel incat toxinele sa nu se mai acumuleze in concentratii daunatoare, in ficat rinichi sau intestin.
-Scaderea senzatiei de durere, prin stimularea eliberării de endorfine (analgezice naturale), de catre hipofiza.
- Reflexoterapia are actiunea cea mai eficienta atunci cand este folosita pentru tratarea intregului organism si nu numai pentru anumite afectiuni. In acest mod ea imbunatateste toate functiile organismului ce stimuleaza procesul natural de vindecare facandu-l mai rapid si mai eficient.
- Este o metoda de intretinere preventiva a bunastarii corpului.

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE