Masaj Lomi Lomi Kahuna

Lomi lomi ajuta la reechilibrarea energetica si emotionala.La nivel fizic stresul si tensiunea sunt inlaturate,fluxul sangvin si cel limfatic sunt intensificate si eliminarea toxinelor sunt stimulate.
PREȚ:
120
LEI

Descriere

Lomi Lomi Kahuna este un adevărat ritual, este asemeni unei povești,a unei călătorii, atât pentru terapeut cât și pentru beneficiar. Acesta este provenit din Hawai fiind denumit si terapia „mainilor iubitoare”. In hawaiiana, huna inseamna “secret”, iar kahuna inseamna “pastrator al secretului”, “expert”. Termenul a devenit insa cunoscut ca echivalent al samanului, vraciului. In cadrul acest masaj terapeutul urmareste ca prin fiecare atingere sa realizeze conectarea sau reconectarea intre trup - inima - spirit.

La nivel fizic, prin Lomi Lomi, stresul si tensiunea sunt inlaturate, fluxul sangvin si cel limfatic sunt intensificate si eliminarea deseurilor si toxinelor sunt stimulate prin toate miscarile.In afara de faptul ca detensioneaza, masajul hawaiian Lomi Lomi ajuta la reechilibrarea energetica si emotionala.

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE