Despre bani, până la 7 ani

Un curs de educație financiară, pentru părinți, destinat educării copiilor între 3-7 ani. Sunt 12 lecții video plus un manual al părintelui. Părinții care au achiziționat cursul au fost încântați de acest curs și rezultatele obținute cu copiii lor.
PREȚ:
560
LEI

Descriere

DRAGI PĂRINȚI,
Vă doriți copii independenți financiar?
Atunci acest curs de educație financiară este pentru voi!
Vă puteți ajuta copilul să construiască baza unei relații bune cu banii.

Oamenii de succes sunt excelenți administratori de bani.

Acest curs se adresează părinților cu copii între 3-7 ani!

De când ați devenit părinți v-ați dorit ce este mai bun pentru copilul vostru și este normal să fie așa. Știați că relația cu banii se formează în primii 7 ani de viață?

Vă pasă de viitorul copiilor voștri. Și mie îmi pasă. De când se nasc ne gândim la educația lor, la asigurări, la economii, la ce punem deoparte pentru ei ca să le dăm un start bun în viață.

Un copil va ajunge un adult de succes dacă știe să gestioneze banii.
Aud des la cursuri, de la părinți: ”eu nu am primit educație financiară”. Copilul tău nu trebuie să învețe din greșeli, poate învăța cum să construiască relația cu banii de acum.

De unde să încep educația financiară a copilului meu? Și asta am auzit des așa că m-am pus pe treabă.

Am pregătit pentru voi un curs online, cu 12 lecții video înregistrate. Lecțiile au fost deja ținute de mine cu copii de la vârsta de 3 ani și sunt adaptate capacității lor de înțelegere. Lecția se adresează părintelui. Fiecare video are 20-30 minute. La finalul lecției aveți exerciții împărțite pe vârstele copiilor, de exemplu: exercițiu pentru 3-4 ani și altele pentru 5 plus. Am inclus și manualul părintelui, cu ideile principale din lecție.

O să vă doriți să reveniți asupra unor informații și le veți găsi mai repede așa. Tot în manual găsiți un bonus de 5 activități practice și jocuri legate de bani.

PREȚUL CURSULUI este de 560 lei.

Ce poți face cu banii aceștia? Să ieși un week-end undeva, să petreci o zi la mall, să mai cumperi câteva jucării, să vă distrați în familie la un loc de distracții….. sau să pui fundația unui viitor financiar pentru copilul tău.

Avantajele acestui curs:
• Îl urmărești acasă, în timpul tău, în ritmul tău;
• Îl aplici în funcție de dezvoltarea copilului tău;
• Ține cont de nivelul de dezvoltare și înțelegere a copilului;
• Are o structură logică, bine definită;
• Ai parte de lecții care te ghidează în acest proces;
• Lecțiile se adaptează stilului vostru familial;
• Informațiile se combină în mod logic pentru copil și se reiau sub alte forme, pentru a asigura buna transmitere către copil și fixarea informațiilor;
• Vei vedea rezultatele educației financiare asupra copilului tău.

” Eu am inceput sa ii explic fetiței mele despre bani, dar e drept ça uneori nu stiu cu ce sa incep, cum, unde sa ma opresc. Prin urmare, mi se pare super util sa am acest ghid, sa am niste linii, despre cum si cat sa ii povestesc tinand cont de varsta ei. Informatiile sunt la indemana, le cunoastem, doar ça ce cele mai multe ori nu stim cum sa le folosim si sa le explicam copiilor pe intelesul lor. Imi place ideea de inregistrare.Durata mi se pare super. Nici lung nici scurt. ...” Florentina

Comandă la office@financialparenting.eu

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE