Sfatul Specialistului - Cum sa ai un somn sanatos?

Sfatul Specialisului este intalnirea periodica pe teme de lifestyle, organizata de Mamprenoare. Luna octombrie este dedicata SOMNULUI.
Detalii
Data:
23 octombrie 2020
Orele:
18:00
20:00
Locul:
FACILITATOR
Psiholog Oana Ramona Vlah
mamprenoare@gmail.com
ORGANIZATOR
Mamprenoare

Descrierea evenimentului:

Sfatul Specialisului este intalnirea periodica pe teme de lifestyle, organizata de Mamprenoare. Luna octombrie este dedicata SOMNULUI.

AGENDA INTALNIRII:

18:00 - 18:15 - Scurta prezentare a membrelor participante

18:15-19:30 - Webinar

19:30-19:45 - Q&A

Titlul webinarului: "Promisiunea unui somn sanatos: sanatate, performanta si
creativitate".

Va invit cu entuziasm la o discutie despre SOMN!

Eu sunt Oana Vlah, psiholog si consultant in somn, pasionata de tot ce inseamna medicina somnului, precum si de maniera in care ii pot ajuta pe alti oameni sa beneficieze de un somn sanatos. Somnul ne influenteaza calitatea si cantitatea vietii in moduri pe care abia astazi incepem sa le intelegem. "Cu cat dormim mai putin, cu atat traim mai putin" - M.Walker.

Organizatia Mondala a Sanatatii a declarat ca traim intr-o epidemie de privare de somn cu efecte dramatice in sanatatea si echilibrul psihic al populatiei. Avem nevoie de o anumita cantitate si calitate de somn pentru a duce o viata sanatoasa. Suntem singurele fiinte de pe Pamant care reusesc sa pacaleasca cu lumina artificala nevoia de somn si care am redus considerabil beneficiile unui somn bun. Sanatatea fiecaruia este influentata de maniera in care dormim. Cantitatea si calitatea vietii noastre sunt direct corelate cu somnul. Obiectivul acestui seminar este sa va reinprietenesc cu somnul, sa va povestesc cateva lucruri spectaculoase despre puterea somnului si sa va dau solutii practice pe care le puteti aplica mai departe.

AGENDA INTALNIRII

1. De ce dormim? De ce avem nevoie de somn?

2. Ce se intampla atunci cand nu dormim?

3. Ce se intampla in corpul nostru atunci cand dormim suficient?

4. Somnul si influenta asupra sanatatii.

5. Cum putem sa beneficiem de performanta si creativitate prin somn?

6. Visele - terapeutul personal de noapte

7. Ce putem face pentru a ne imbunatati somnul?

8. Cum putem masura calitatea somnului nostru?

Va astept cu drag! PS: Luati cu voi intrebarile si caietul e notite. Promit sa raspund la orice curiozitati si nelamuriri despre somn.

Facilitator: Oana Ramona Vlah, Psiholog si specialist in somnul bebelusilor si al adultilor.

Pret: 50 lei pentru persoanele care nu sunt membre ale comunitatii, GRATIS pentru membrele de pe platforma mamprenoare.eu

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE