Meet&Learn - Legislatie

Meet@Learn este întâlnirea de business a membrelor Mamprenoare. Luna octombrie este destinata Legislatiei.
Detalii
Data:
7 octombrie 2020
Orele:
10:00
11:30
Locul:
FACILITATOR
Av.Madalina Dascal
mamprenoare@gmail.com
ORGANIZATOR
Mamprenoare

Descrierea evenimentului:

Meet@Learn este întâlnirea de business a membrelor Mamprenoare.

CONȚINUT EVENIMENT:
AGENDA ÎNTALNIRII:
10:00 – 10:15 - Prezentări scurte ale persoanelor prezente la întâlnire
10:15 – 11:30 - Webinar
11:30 – 12:00 - Q&A
Titlul webinarului:
"HARTUIREA MORALA LA LOCUL DE MUNCA - ASPECTE TEORETICE SI PRACTICE DIN PERSPECTIVA ANGAJATORULUI"

Facilitator: Avocat Madalina Dascal

Workshop-ul isi propune sa analizeze, sub aspect teoretic si practic, noua legea care reglementeaza si sanctioneaza hartuirea morala la locul de munca a angajatilor.

Intrucat legea prevede sanctiuni foarte ridicate pentru angajator, in situatia existentei unor astfel de comportamente, este extrem de important ca orice angajator sa stie ce masuri trebuie sa impuna pentru a preveni, a descuraja sau a sanctiona existenta unor astfel de hartuiri.

Workshop-ul se va axa pe masurile care trebuie luate de catre angajator pentru prevenirea hartuirii morale a anagajatilor sai, pentru descurajarea comportamentelor de tip hartuitor dar si pentru sanctionarea unor astfel de comportamente ilicite.

Totodata, dat fiind faptul ca legea prevede ca inclusiv stresul si suprasolicitarea angajatilor poate fi considerata hartuire morala la locul de munca, workshop-ul va avea in vedere modalitatea concreta in care angajatorul se poate apara de eventuale litigii care ar putea sa apara din partea angajatilor.

PRET: 50 lei pentru participanții din afara comunității, GRATUIT pentru membrele comunității care au profil pe www.mamprenoare.eu

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE