Meet&Learn - Cluj Napoca

Meet&Learn este intalnirea lunara a membrelor comunitatilor locale Mamprenoare. De la inceperea pandemiei, intalnirile s-au mutat in online si la ele pot participa mamprenoare din toata tara, invitatele lor, precum si membrele Gupului Mamprenoare Romania.
Detalii
Data:
2 iulie 2020
Orele:
11:00
12:30
Locul:
FACILITATOR
Alina Bota
alina.e.bota@gmail.com
ORGANIZATOR
Mamprenoare Cluj Napoca

Descrierea evenimentului:

Meet&Learn este intalnirea lunara a membrelor comunitatilor locale Mamprenoare.

De la inceperea pandemiei, intalnirile s-au mutat in online si la ele pot participa mamprenoare din toata tara, invitatele lor, precum si membrele Gupului Mamprenoare Romania.

Intalnirea are urmatoarea agenda:
11:00 - 11:15 Prezentarea membrelor si a invitatelor lor
11:15 - 12:15 Workshop
12:15 - 12:30 Concluzii si incheiere

Workshop: ” Brandingul pentru afacerile mici"

Descrierea workshopului:

O afacere pornita din pasiune, aflata la inceput de drum, are nevoie de o voce foarte puternica pentru a iesi in evidenta din multimea de afaceri aflate deja pe piata.

In acest workshop vom discuta despre atragerea atentiei si castigarea increderii publicului-tinta prin intermediul brandingului.

Vom explora mai multe variante de branding, vom discuta despre personalitatea brandului nostru si despre elementele care compun un brand de succes.

Antreprenoarele cu profil pe platforma www.mamprenoare.eu au acces gratuit la intalnirile Meet&Learn si pot aduce un invitat alaturi de ele, invitata participa gratuit la prima intalnire.

Taxa de participare pentru ne-membre este 50 lei. .

Plata workshop-ului se va face in contul Asociatiei Parinte înFlorești ca donație sau sponsorizare.

Asociația Părinte înFlorești; CUI:32727814; Banca Transilvania SA, sucursala Florești, Cont RON: RO86BTRLRONCRT0242821701

https://www.facebook.com/asociatiaparinteinfloresti/


În cazul în care doriți să faceți sponsorizare, beneficiați de credit fiscal prin deducerea sumei din impozitul pe venit/profit de plată al societatii.

Inscrierile se fac pe:
mamprenoare@gmail.com

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE