Meet & Learn Tg. Mures

Mamprenoare Meet & Learn Tîrgu Mureș este întâlnirea lunară a membrelor comunităţii Mamprenoare, la care pot participa și invitate, femei de afaceri care vor să cunoască comunitatea noastră si să participe la workshopurile organizate în cadrul întâlnirilor.
Detalii
Data:
11 martie 2020
Orele:
17:00
20:00
Locul:
Str. Romulus Guga nr. 1, 540203 Târgu Mureș
FACILITATOR
Anamaria Marocico
office@quantumindsnlp.ro
ORGANIZATOR
Mamprenoare

Descrierea evenimentului:

Mamprenoare Meet & Learn Tîrgu Mureș este întâlnirea lunară a membrelor comunităţii Mamprenoare, la care pot participa și invitate, femei de afaceri care vor să cunoască comunitatea noastră si să participe la workshopurile organizate în cadrul întâlnirilor.

CONTINUT EVENIMENT:

AGENDA ÎNTÂLNIRII:

17:00 – 17:30 Primirea participanților, networking

17:30 – 18:00 Prezentarea comunității și prezentări scurte ale persoanelor prezente la întâlnire

18:00 – 19:30 Workshop - Valori și Obiective în Business

19:30 – 20:00 Networking

Titlul workshopului: „Cum ne găsim Motivația Interioară? Resurse NLP de Succes

Descrierea workshopului:

Cum te descurci cu lumea în schimbare din jurul tău? O lume în care automatizarea locurilor de muncă și dispariția finanțelor fac viitorul nesigur. Suntem adânciți în imprevizibil și complexitate. Cu cât descoperim mai mult, cu atât este mai mult de descoperit. Fiecare întrebare, scoate la iveală o altă întrebare. Avem nevoie să dezvoltăm acele abilități și atitudini care să facă sens în acest haos. Avem nevoie să știm cum să găsim certitudinea în noi înșine, despre ceea ce vrem și ceea ce credem când totul în jurul nostru pare să pună la încercare cine suntem.

Avem nevoie să știm cum să râdem, să ne eliberăm, să învățăm, să creștem, să iubim și să mergem mai departe. Avem nevoie de capacitatea de a rămâne pe poziții în situații care ne provoacă stres sau durere și să găsim bucurie în ceea ce facem și în oameni. Învățăm cum să găsim excelența care este în fiecare dintre noi și să o sărbătorim. Suntem aici să învățăm așa cum nu am învățat niciodată până acum.

Succesul vine din interior. Succesul nostru depinde de abilitatea de a fi excelenți în tot ceea ce gândim, spunem și facem.

AGENDA WORKSHOP-ULUI:

  1. Valorile- Motivația personală

-Valorile noastre formează baza sistemului nostru de credințe, operează cel mai adesea la nivel subconștient, deci automat și ne determină cursul vieții.

-Valorile pot fi determinate doar dacă avem în vedere trei aspecte: Mediul, Neurologia și Cuvintele propiu-zise. Valorile sunt determinate în mod individual. Pot fi descoperite, schimbate și reorganizate.

  1. Obiective SMART

-Câte dintre voi și-au setat obiective și au obținut rezultate atunci când le-au setat?

-Câte dintre voi și-au setat obiective ....și nu au obținut rezultate dorite?

Acest segment nu este despre a putea sau nu să îți atingi obiectivele, știi că poți asta, nu-i așa? Este despre a vedea care este calea spre a face asta în mod constant și a avea toate resursele să faci rezultate.

Mentor facilitator: Anamaria Marocico, Trainer certificat de Programare Neuro-Lingvistică.

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE