Meet & Learn București

Mamprenoare Meet & Learn  este întâlnirea lunară a membrelor comunităţii Mamprenoare București, întâlnire la care pot participa și alte femei antreprenor interesate să cunoască comunitatea sau să participe la workshop-urile noastre. 
Detalii
Data:
20 martie 2020
Orele:
10:00
12:30
Locul:
Strada Pictor Barbu Iscovescu 30, Bucharest, Romania
FACILITATOR
Gabriela Țichelea
contact@7teamz.com
ORGANIZATOR
Mamprenoare

Descrierea evenimentului:

Mamprenoare Meet & Learn  este întâlnirea lunară a membrelor comunităţii Mamprenoare București, întâlnire la care pot participa și alte femei antreprenor interesate să cunoască comunitatea sau să participe la workshop-urile noastre.

AGENDA ÎNTÂLNIRII:

10:00 – 10:30 Scurtă prezentare a participantelor la întâlnire

10:30 – 10:45 Prezentarea comunității și a avantajelor oferite de Platforma de Antreprenoriat Feminin

10:45 – 12:00 Workshop - Explore Your Leadership Potential

12:00 – 12:30 Networking

Titlul workshopului: „Explore Your Leadership Potential"

Mentor invitat: Gabriela Țichelea - Transformational Presence Coach

Descrierea workshopului:

Un antreprenor de succes este un leader puternic, care este capabil să transmită viziunea sa, să inspire oameni și să scoată tot ce e mai bun din cei cu care colaborează la proiectul lui. Pe de altă parte, succesul unui proiect constă în  capacitatea liderului de a atrage oamenii potriviți în jurul lui și de a forma în jurul lui un mediu potrivit de creștere.

Există 3 nivele de leadership: follower pentru un leader, self-leadership și leader pentru ceilalți. Înainte de a deveni leader este nevoie să urmezi cel puțin un leader pentru a învăța de la el/ea, pentru a crește și pentru a te dezvolta. A doua etapă este aceea în care devii leaderul propriei tale vieți. Apoi, poți alege să pășești în cea de a treia etapă, aceea de a-i conduce pe ceilalți. Sunt oameni care nu trec niciodată în această fază, fie că o fac conștient sau nu. Dacă însă dorești să fii o femeie de afaceri puternică, ește obligatoriu să parcurgi toate aceste etape, să devii un leader pentru ceilalți.

În acest workshop, participantele vor face o analiză profundă a etapei în care se află, a potențialului lor ca leader, dar și a mediului în care se dezvoltă afacerea lor pentru a conștientiza care sunt puntele lor forte, dar și blocajele care le împiedică creșterea.

Participarea la un eveniment Meet&Learn/an pentru doamnele care nu sunt membre ale comunității este gratuită.

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE