CrăciuFIM - ședințe foto de Crăciun

Ședințe foto de Crăciun
Detalii
Începe:
15 noiembrie 2020
Se încheie:
7 decembrie 2020
Ziua 1
09:00
19:00
Locul:
Bulevardul Chimiei 7B, Iași, Romania
ORGANIZATOR
Fotograf Irina Mocanu Studio

Descrierea evenimentului:

Anul acesta am fost nevoiți să ne oprim din tumultul cotidian, să ne redefinim valorile și tot ce contează cu adevărat. Dintre toate primează Familia, care rămâne izvorul nostru de iubire, speranță și credință. Iar acum, mai mult ca niciodată, așteptăm nerăbdători Sărbătorile de iarnă pentru a prețui din plin fiecare moment alături de cei dragi, deoarece Crăciunul este despre Familie și Tradiție.
Iar eu, așa cum v-am obișnuit in fiecare an, păstrez tradiția CraciuFIM și deschid larg ușile studioului unde vă aștept cu trei decoruri de poveste, trudite cu grijă și dăruire, pentru a creiona cadrele perfecte în care să se regăsească de la cele mai stilate și rafinate cupluri, până la cele mai numeroase și dinamice familii. Fie că vrei să-ți surprinzi iubitul cu niște poze superbe, ori poate vrei să-i bucuri pe părinți sau colegi cu o ședință foto deosebită, la CrăciuFIM este loc pentru toată lumea.
Un decor feeric care invocă iarna și frumusețea ei glacială, un altul - grandios și elegant pentru a da stil și clasă felicitărilor de iarnă, și desigur, un decor de inspirație tradițională care să ne amintească de blândețea și dragostea bunicilor noștri sau de frumoasele vacanțe la țară.
Vă invit să împletim împreună filele de poveste ale acestui Crăciun deosebit!
Pentru siguranța tuturor, ședințele foto se vor desfășura respectând toate normele sanitare necesare (lampa UV, aerisire, dezinfectare cu produse omologate, purtarea măștii și a mănușilor de către fotograf, etc ), totodată reducându-se considerabil numărul locurilor disponibile. Așa că, grăbește-te să faci o programare cât mai curând și vino să #CrăciuFIM împreună magia sărbătorilor!
Rezervă un loc sau află mai multe detalii in mesaj privat sau la nr. de telefon 0744.602.806

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE