Si mamica, si antreprenor

Stare curentă
Nu ești înscris
Preț
140
Să începem

Multe dintre mamele din ziua de azi isi descopera in perioada maternitatii hobby-uri care devin apoi, noi afaceri de familie care pornesc in sufrageria proprie, ca apoi sa creasca odata cu creșterea copilului.
Inceputul in afaceri este insa destul de dificil datorita lipsei timpului, lipsei abilitaților antreprenoriale si a fondurilor limitate, care provin in general din economiile familiei.

Acest curs a fost parcurs in ultimii ani de peste 1.000 de femei si schimbat destinul a sute de femei care au trecut de la statutul de angajat la cel de antreprenor. Acest curs a reprezentat, pentru multe dintre ele, momentul in care au obtinut claritate asupra activitatii de antreprenor si au gasit motivatia si inspiratia sa porneasca pe drumul lor.


Obiectiv curs
Acesta este singurul curs de pe piata care se adreseaza acestei categorii speciale de antreprenori si scopul lui este sa ofere un ghid la inceput de drum tuturor mamelor care doresc sa porneasca cu dreptul in atreprenoriat. 

Trainer curs

Trainer este Alina Bota, economist, consultant in afaceri si fondatorul Comunitatii Mamprenoare in portofoliul careia se afla peste 120 de afaceri construite de la zero impreuna cu mame antreprenor din toata tara. Trainerul este consultant atat pentru afaceri aflate la inceput de drum, cat si pentru afaceri cu vechime, care se confrunta cu diverse blocaje, ceea ce ii ofera o viziune pe termen lung asupra antreprenoriatului.

Audienta

Cursul se adreseaza celor care se gandesc sa isi deschida o afacere si nu stiu domeniul care li se potriveste, celor care au o idee de afacere si nu stiu cum sa o puna in practica si celor care au facut primii pasi in afaceri si nu au ajuns inca la profit.

Ce castigi daca parcurgi acest curs?

  1. Claritate - acest curs iti va deschide ocgii in ceea ce priveste antreprenoriatul si te va ajuta sa iti pui ordine in idei si sa iti faci singura un plan cu pasi bine stabiliti
  2. Timp - pe care l-ai fi pierdut experimentand antreprenoriatul pe pielea ta. Cursul poate fi parcurs in ritmul tau, iar materialul de curs ramane la dispozitia ta pentru vizualizari ulterioare.
  3. Bani - acest curs iti poate salva bugetul familiei de investitii gresite in hobby-uri costisitoare care nu produc profit si iti poate aduce mai aproape momentul in care ajungi la profit
  4. Viziune de ansamblu - asupra vietii de antreprenor, asupra pasilor pe care trebuie sa ii faci de la dorinta la profit.
Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE