Revista Mamprenoare este unul dintre proiectele inovative cu care ne mândrim și care a ajuns deja la finalul celui de-al 2-lea an!

Povestea a început atunci când o antreprenoare aflată la început de drum, obosită de lupta pe care o dădea zi de zi să obțină clienți a exclamat: ”Of, eu când voi putea vreodată să fiu pe coperta unei reviste glossy?”. Răspunsul meu a fost:”Nu pot să îți promit că vei apărea vreodată pe coperta unei astfel de reviste, însă pot să îți promit că poți apărea pe coperta Revistei Mamprenoare”. Cine ne împiedica să ne facem propria revistă? Nimeni!

Efectul este, credeți-mă, același! Când te vezi pe copertă sau în paginile unei reviste, încrederea ta în tine și încrederea celorlalți în tine au crescut brusc. Soțul se laudă la toată lumea cu afacerea soției, clienții te felicită, cei care nu au cumpărat încă de la tine se decid brusc, iar copiii...Copiii tăi vor ține minte toată viața momentul în care mama lor a devenit vedetă într-o revistă. Sunt 500 de mii de afaceri în România care au că acționar majoritar femei. Majoritatea acestor afaceri sunt microintreprinderi, adică firme mici, cu maxim 5 angajați. Sunt afaceri mici, locale, care se pierd ușor în numărul mare de cabinete medicale specializate, cabinete veterinare, cabinete de avocatură, psihologie, stomatologie, kinetoterapie, arhitectură, coaching, consultanță în diverse domenii specializate, saloane de înfrumusețare, firme care organizează evenimente, florării, artizani, activități pentru copii, magazine, cofetării etc.

Vorbim despre femei inteligente, cu studii superioare, cu specializări și certificări costisitoare, experți în domeniul lor, însă fără multă experiență antreprenorială și fără resurse financiare consistente care să permită angajarea unor echipe de specialiști în marketing, consultanți în business, copywriteri, designeri sau juriști. Singură e greu să ieși în evidență, așa că am creat în urma cu 5 ani acest brand-umbrelă care se numește Mamprenoare și care ne permite să creștem și să ne promovăm împreună.

Revista este doar unul dintre instrumentele de promovare și este unicat pe piață pentru că fiecare articol este scris de către protagonista care îl semnează. Până și fotografiile sunt alese de către semnatarele articolelor și astfel am învățat împreună cum să scriem despre noi în așa fel încât să rămânem în mintea cititorului, iar când acesta caută un specialist/produs/serviciu, să își aducă aminte de noi și să ne caute.

Iar dacă nu v-a plăcut unul dintre articole, în următorul număr articolul vă fi și mai bun, și mai convingător, și mai autentic pentru că învățăm rapid din mers. Iar dacă v-a plăcut, trimiteți-i un mesaj autoarei! O să îi faceți o bucurie imensă, vă garantez!

Din motive de siguranță sanitară am decis că, până se încheie această pandemie, să publicăm Revista Mamprenoare online. Avantajul este că o puteți oricând răsfoi în liniște, puteți trimite link-ul unei prietene și puteți găsi aici toate celelalte 7 numere.
Copyright @2016 - 2023 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu