Sunt Veronica și am o minune, fiica mea Matilda. O minune care mi-a adus culoare în viață și m-a motivat să găsesc soluții financiare și de timp. Practic, așa a pornit totul, de la culoare, motivație, drag, de la Matilda mea.

Cochetam de mult cu ideea de a face ceva pe cont propriu, dar care să bucure oamenii și să le aducă un pic de surâs. În momentul în care am dat viață la primele fire de ață și am creat primele produse, am fost fericită și am știut că pot să transmit din fericirea mea celor care îmi achiziționează produsele.

Mi-e drag să aduc astăzi culoare în viața fiecărei persoane care cumpără lucrurile făcute de mine. Pun pasiune, pun dorință și transmit, prin tot ceea ce croșetez, dedicare, dragoste de frumos. Despre asta este Matila, despre a croșeta vise, a îmbrăca în culoare viața cuiva printr-un accesoriu unicat și fără niciun compromis la capitolul calitate.

Îmi place să cred că Matila croșetează vise. Fiecare produs este o creație unicată, personalizată, realizată la cererea clientului. Se ia visul unei persoane, se trece prin filtrul imaginației și a creativității, i se adaugă culoare de la cele mai calitative și frumoase fire de ață și se creionează produsul.

  • Poșetele oferite de către Matila sunt foarte chic, feminine și elegante, acestea se pot integra în foarte multe ținute, atât elegante cât și smart-casual. Nu sunt foarte pretențioase, însă reprezintă un accesoriu care scoate din anonimat orice ținută. Gama de culori utilizată face aceste poșete potrivite pentru orice fel de anotimp și orice gen de ținută pentru că dau o nota de tinerețe și veselie. În plus, gențile lucrate manual sunt încăpătoare și foarte rezistente.
  • Coșuletele personalizate sunt ideale pentru a fi făcute cadou la prieteni și oameni dragi. Ele dau culoare locului în care sunt plasate și funcționează ca spațiu de depozitare pentru articole de machiaj, bijuterii și orice articole mici pe care vrei să le ai la îndemână zi de zi.

Destinația produselor Matila sunt clienții care se bucură de unicitatea produselor sau care își doresc o parte din pasiunea captată de creator în acel produs, asemeni unui obiect de arta. Produsele Matila sunt create pentru femeile care caută mai mult decât un brand, ambițioase și dornice de fi percepute ca unice, originale și cu personalitate.

Produsele Matila sunt accesibile oamenilor îndrăgostiți de frumos, astfel:

Site-ul Matila: www.matila.ro

Facebook: https://www.facebook.com/MatilaHandmade

Instagram: matila_handmade

E-mail: enjoymatila@gmail.com

Telefon: 0753.669.263