Transformă-ți Afacerea cu Programul #BusinessSkills4Women

În toamna acestui an, un program inovator de dezvoltare personală și profesională aflat la a 2-a ediție, oferă femeilor antreprenoare oportunitatea de a-și revizui și perfecționa afacerea. Inițiat de Asociația Mamprenoare, Programul #BusinessSkills4Women este mai mult decât un simplu curs - este o călătorie transformațională care îmbină educația antreprenorială cu inspirația și sprijinul comunității.

Aflat al doilea an de la lansare și la a 3-a ediție, Programul #BusinessSkills4Women a captat atenția femeilor antreprenoare din întreaga țară. Având în vedere provocările și schimbările în mediul economic actual, acest program de coaching și mentorat oferă un cadru solid pentru (re)evaluarea și revitalizarea afacerilor.

Cu o durată de două luni, opt întâlniri săptămânale cu durata a două ore, acest program se desfășoară în mediul online și își propune să doteze participantele cu cunoștințele și instrumentele necesare pentru a-și transforma afacerea.

Pe parcursul acestor două luni, femeile antreprenoare vor explora patru module cheie: "Descoperă", "Organizează", "Monetizează" și "SpeakUP". Fiecare modul reprezintă o etapă crucială în procesul de transformare a afacerii. De la autodescoperire și înțelegerea valorilor personale până la organizarea eficientă a afacerii și prezentarea convingătoare în public, fiecare pas este ghidat de 4 experți cu peste 10 ani de experiență în educația adulților.

Comunitatea creată în jurul acestui program este unul dintre cele mai valoroase aspecte ale acestuia.

Femeile antreprenoare au ocazia să împărtășească experiențele lor, să învețe din succesele și provocările celorlalte participante și să stabilească parteneriate pentru viitor. Programul nu numai că oferă cunoștințe, ci și susținere emoțională și colaborare activă.

Conferința Mamprenoare de la Cluj-Napoca din luna decembrie va reprezenta punctul culminant al acestei călătorii extraordinare. Femeile antreprenoare care au parcurs acest Program vor avea ocazia să împărtășească realizările lor și să se inspire reciproc într-un eveniment festiv. Aceasta va fi o oportunitate de a sărbători nu doar succesul lor, ci și determinarea lor de a-și îndeplini visele.

Într-un peisaj economic dinamic și provocator, Programul #BusinessSkills4Women este un ghid pentru antreprenoarele din România. Cu inspirație, expertiză și o comunitate puternică alături, acest program se dovedește a fi un accelerator pentru afaceri și pentru dezvoltarea personală.

Detalii suplimentare despre Program puteți afla de pe pagina de Facebook Asociația Mamprenoare.

Programul va începe în data de 03 octombrie, înscrierile se fac aici.

Alina Bota

Executive Coach & Senior Trainer

Facilitator BS4W, Președinte Asociația Mamprenoare

Copyright @2016 - 2024 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu