Dragi Mamprenoare, sunt Teodora, o tânără veselă și creativă.

În prezent sunt studentă la Universitatea de Artă și Design, secția Conservare și Restaurare din Cluj-Napoca. Am terminat Liceul de Artă din Târgu-Mureș, clasele I-XII, secția Arte Plastice.

În timpul liceului am avut parte de prima ocazie de a lucra cu copiii, printr-un voluntariat la o Școală Specială, predându-le artă plastică. Mi-a plăcut atât de mult încât mi-am dorit să relizez acest mod de terapie prin artă și pe viitor. Urmând cursurile de Formator, dupa terminarea liceului, am reușit să înființez grupuri de copii cărora le-am predat arta în frumoasele sale forme: colaje, modelaj în plastilină, quilling, pictura și folosirea culorii tempera, acuarelă dar și colori speciale pentru sticlă.

O altă activitate creativă pe care o practic cu placere este cea de Make-Up. Am facut cursul de Inițiere în Cosmetică la Școala Studia din Târgu-Mureș și un curs de Perfecționare în Make-Up la Școala Beauty&colour din Cluj-Napoca.
Am avut o colaborare de aproape 2 ani cu Make-Up Artista Suzana Vișan din București în cadrul salonului ei. Timp de un an am colaborat ca Make-Up Artist cu echipa Oriflame din Cluj-Napoca. Încă o frumoasă colaborare a urmat în cadrul proiectului Moloko din Cluj. Acest proiect se adresa diverselor evenimente de peste an în cadrul multiplelor companii, dar și nunților și botezurilor.
Aceste minunate colaborări mi-au îmbogățit experința profesională în aceste 2 activități (terapiei prin artă cu copii și Make-Up Artist) pe care le practic cu multa implicare și plăcere.

Așa că, dragele mele colege de mamprenoriat, sunt deschisă în continuare la colaborare și astfel, răspund cu drag solicitărilor voastre:
Telefon: 0733/922.494
E-mail: teodora.szabo.art@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/teodoramakeupartist/
Mă bucur că existați și vă mulțumesc pentru susținere!

Impresii ale copiilor de la Atelierul de artă din Târgu-Mureș:
În clasa a 3-a mi-am realizat pasiunea pentru lucru manual. Aceasta decizie m-a împins la orele Teodorei.
În fiecare oră experimentam o nouă tehnica a lucrului manual. Practicam quilling, origami, pictură pe sticlă, desen și multe alte activități creative. Am participat timp de 2 ani la aceste ore și când mă gândesc la ele îmi trec prin minte doar clipe minunate. În ciuda vârstei avute, am învățat multe lucruri utile și interesante.
Mi-am dezvoltat creativitatea și dexteritatea.- Sabina Hoțoi

A fost un curs interesant, creativ. Am învățat să decorez și să pictez pe sticlă, multe tehnici noi de desen. Tehnica quilling mi s-a părut cea mai interesantă și creativă. Am aflat multe lucruri noi despre combinarea culorilor.
Cursul mi-a dezvoltat mult creativitatea și imaginația.- Daria Moldovan

Îți mulțumesc pentru orele petrecute împreună unde am putut să îmi manifest creativitatea pe deplin, fără să fiu criticată ci din contră apreciată deși eram destul de stângace. Îți mulțumesc pentru răbdarea și pentru învățarea prin joacă a tehnicii picturii pe scticlă, a colajului, origami, desen.
Îmi amintesc că veneam cu drag și abia așteptam ora cu tine.- Diana Leuca