Sunt Sorina Solomonean, mamă de Cezar de 1 an, Economist, QA tester, Make-up artist și Owner 4Style Beauty Salon. Meserii diferite la prima vedere însă consider că, pe anumite segmente, ele se intersectează sau se completează. Cred că fiecare din ele au avut un aport în dezvoltarea mea atât în antreprenoriat cât și ca om.  Dintre toate meseria de make-up artist (exceptând-o pe cea de mama) mi-a adus cea mai mare libertate de creație și multe împliniri. Nu există cuvinte pentru sentimentul de împlinire care îl ai atunci când clienta se privește în oglindă la finalul machiajului si radiază de încântare si mulțumire.

Dintotdeauna am fost pasionată de machiaj, însă primul pas l-am făcut în urmă cu 3 ani când am urmat primul curs de machiaj. Cu o atenție sporită la detalii, multă muncă și alte cursuri de perfecționare mă îndrept spre o carieră de succes în domeniul beauty.

Deschiderea unui salon a fost un alt vis de al meu. 4Style Beauty Salon l-am deschis împreună cu soțul meu acum 3 ani și de atunci îl administrăm și oferim servicii de calitate și cât mai variate. Salonul oferă servicii de coafor, make-up,manichiură, barbering, tratamente faciale, epilare tradițională sau cu pastă de zahăr și în curând ipl. Dacă doriți să aflați mai multe despre munca mea și munca colegilor mei aștept atât pe pagina personală cât si pe cea a salonului.

https://www.facebook.com/sorinasolomonean/
https://www.facebook.com/4style2016/