Cine sunt eu? O persoană cu roluri variate, pline de responsabilitate, solicitante și deopotrivă încântătoare; dintre toate cel de gurmand a luat amploare din ce în ce mai mare în ultimii ani, a acaparat cucerind totul în cale-i, devenind pasiune. Eu mănânc din și cu plăcere, lăsându-mă încântată de fiecare experiență culinară, explorez în permanență nu doar lumea gastronomică ci și pe cea a festivalurilor, evenimentelor de factură culinară, descopăr locuri unde poți petrece momente relaxante. Pentru că sunt informată și aloc mult timp pasiunii mele, mă poți vedea ca pe acel prieten pe care îl întrebi despre ce mai e nou prin oraș, cum a fost o experiență de festival, ce degustări cu produse altfel au mai avut fost, ori, pur și simplu, în ce loc să mergi pentru a te bucura de mâncare savuroasă, într-o ambianță pe măsură. Și sunt aici pentru a vă îndruma.

Eu iubesc Clujul! Și gastronomia deopotrivă. Liantul dintre noi îl reprezintă pasiunea. Vorbim de un oraș unde se poate mânca memorabil, se poate petrece timp de o calitate excepțională și unde cu siguranță vei fi fermecat din perspectivă gastronomică. Doar să știi cum! Aici intervine ajutorul meu. Eu voi fi ghidul tău! Și împreună putem face fiecare experiență în sine una memorabilă.

De aceea a apărut Manifest Bon Vivant, un concept tare drag mie ce îmbracă forma de manifestare a unui blog. Aici, împreună, învățam să ne educăm gusturile, să facem alegeri înțelepte în materie de timp liber și nu numai; evoluăm, depășim bariere, trecem la nivelul următor dorindu-ne ceea ce e mai bun pentru noi. Am decis să fac eu primul pas în a explora restaurante, cafenele, târguri, festivaluri, mi-am asumat tot ceea ce a adus inițiativa iar acum împărtășesc cu voi experiențele trăite pentru a fi cât mai bine informați și împreună să ne bucurăm de viață, de tot ceea ce poate oferi, dar la un alt nivel; noi vrem totul, experiențe complete, pentru că asta merităm. Iar cu ajutorul meu asta veți primi. Cred cu tărie în onestitate, competență, creativitate, armonie, valori de la care nu mă abat și care îmi caracterizează fiecare demers iar scrierile de pe blog vor sta sub semnul acestor valori tocmai pentru a-ți furniza ție informație de calitate, onestă, reală.

Vom mânca memorabil, vom fi exploratori, vom descoperi emoția noului, vom experimenta și vom ieși mai bogați sufletește, mai cunoscători. Căci suntem cei ce vor să aleagă altfel, înțelept, în deplină cunoștință de cauză și să primească pe măsura așteptărilor.

Pentru toate acestea dar și mai mult de atât aștept cu drag să ne cunoaștem, să ne împărtășim opiniile, să dezbatem subiecte diverse, să ne bucurăm împreună de experiențe vivante, inedite. Manifest Bon Vivant este locul nostru de întâlnire, acolo unde vom ști să descoperim gusturi rafinate, savori multiple, mâncare sănătoasă, bună, curată, corectă. Și va fi minunat! Eu, cu siguranță, abia aștept!

https://www.facebook.com/manifestbonvivant/

https://www.manifestbonvivant.com

[email protected]