Ma numesc Simona Elena Popa,  sunt un simplu om care iubeste viata si oamenii. De ceva vreme pot spune ca acest citat reprezinta ce fac zilnic: ” În vremuri de schimbare, cei care continuă să învețe moștenesc lumea, iar cei care se opresc din învățat se găsesc excepțional echipați pentru o lume care nu mai există.”  Eric Hoffer.

Am ales totdeauna calea neobosita a autocunoasterii pe care o consider izvorul energiei, al vietii. Sunt mama unei fetite de 8 ani si ador copii, fapt pentru care de 4 ani tin ateliere de cunoastere pentru copii prin intermediul jocului. Sunt pasionata de oameni, am studiat psihologia din pasiune si am inceput cu psihologia copilului mic, caci acolo se monteaza si demonteaza stima de sine, acolo consider eu, in primii 7 ani de viata este cheia sanatatii mintale.

In urma formarii mele ca si Educator parental, am debutat in anul 2013 cu “Cursuri pentru parinti ” si ateliere cu copii mici, am peste 600 de ore de consiliere cu parinti de copii de 0-10 ani. Tin ateliere din 2013 permanent deoarece simt ca in primul rand trebuie sa pastram si sa respectam unicitatea copilului si sa il facem sa straluceasca in aceasta lume in continua schimbare. In incurajez pe parinti sa ne educam copii pentru dezvoltarea lor personala nu pentru a fi comparati.

Am scris in presa banateana articole pe tema terapiei prin joc cu copii, am fost invitata sa vorbesc  la 2 lansari de carte in anul 2016 si o lansare de carte in 2017, am fost invitata de cateva comunitati locale timisorene de antreprenori sa tin un moment de educatie pe teme de autocunoastere. Am avut primul workshop pentru femei in luna Octombrie 2016 “Femeie indragosteste-te de tine” pe tema fericirii interioare si a fost un succes.

Am fost invitata la o emisiune Tv in August 2017 cu tema “Indragosteste-te de tine” și a fost un succes! Am avut al 2-lea workshop pentru cresterea stima de sine “Indragosteste-te de tine” pentru barbati si femei in 15 Decembrie 2017 si multa lume a apreciat aceasta intalnire.

Tin sa va spun si ca sunt fascinata de studiul fericirii si rezistentei psihice, fapt pentru care in 2016 am debutat cu primul workshop cu tema „Indragosteste-te de tine”, dupa care au urmat alte workshop-uri si conferinte incununate de succes. Doresc sa impartasesc oamenilor din jurul meu din experientele mele si sa regasim iubirea si sa traim in armonie cu cei de langa noi.

Accept schimbarea permanenta  si accept ca nu pot modifica eu totul, pentru asta avem nevoie de o reinventare colectiva si de sustinere reciproca. In 6 Ianuarie 2018 in Timisoara am avut primul seminar din anul 2018 cu tema  ” Iubirea incotro?” si a avut mare succes. In 12 Ianuarie 2018, am dat curs invitatie de a livra pentru prima data un curs in Oradea, un oras cu oameni pe care nu ii cunoasteam, asa am reusit sa sustinut primul seminar si va spun ca a fost o onoare sa interactionez cu oameni dornici de cunoastere.

In 20 Ianuarie 2018, am tinut prima intalnire pentru comunitatea Mamprenoarelor pe tema Parentingului, unde m-am simtit ca acasa. Pe Facebook ma gansiti sub numele “Simona Elena Popa – Psihologul parintilor”, unde puteti sa vedeti din activitatea mea profesionala. De cativa ani organizez si sustin conferinte pe tema iubirii de sine, workshop-uri de autocunoastere, pentru a contribui la dezvoltarea colectiva a comunitatii in care traiesc si constientizarea unicitatii valoroase a fiecarei persoane.

Sunt o persoana pozitiva, simt ca pot conecta oameni si ca am energie suficienta, de aceea am si acceptat provocarea Alinei Bota careia ii multumesc frumos si pe aceasta cale ca m-a provocat sa devin si mamica si antreprenor de succes!

Ma simt curajoasa sa impartasesc cu cei care doresc, ceea ce cunosc si ce functioneaza la nivel cognitiv la multi oameni, clienti cu care am interactionat si pe drumul carora am fost de-a lungul anilor si carora le multumesc .

Simona Elena Popa
Psiholog si educator parental

Telefon : +40 722 307 180
pagina FB: SEP Psihologul parintilor
Adresa de e-mail: psihosep@yahoo.com
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/SimonaElenaPopa/