Calatoreste cu stil datorita acestui set, compus din Troler 16″ si Ghiozdan 12″, cu design spectaculos. Vacantele in familie tocmai au devenit mult mai interesante! Fie ca este vorba de un weekend la bunici sau de o calatorie in jurul lumii, acest troler este tovarasul ideal. Cu ajutorul lui copiii invata sa fie responsabili pentru lucrurile lor, permitandu-le sa-si pregateasca propriul bagaj.

Carcasa intarita confera rezistenta si protejeaza bunurile din interior, fiind în acelasi timp foarte usor pentru a se plia perfect pe restrictiile aeriene. Captuseala fiind din Polyester 210D este foarte usor de curatat.

Manerul telescopic este din aluminiu si are doua niveluri de inaltime, unul potrivit pentru copii si unul potrivit pentru adulti.

Trolerul are un compartiment incapator, cu buzunar interior inchis cu fermoar si benzi elastice pentru fixarea articolelor transportate.

Compartimentul principal al Ghiozdanului, inchis cu fermoar, are spatiu suficient pentru a organiza carti pentru copii, instrumente de scris, gustari, jucarii si alte accesorii.

Ghiozdanul are curele reglabile pentru umar si spate.

VARSTA RECOMANDATA:  3 ani +

INSTRUCȚIUNI:

Nu se spala in masina de spalat.
Produsul se poate curata cu o carpa uaor umezita in apa cu detergent (1%); apoi se sterge cu o carpa uscata.
La exterior produsul este prevazut cu o folie de protectie care la prima ultilizare poate fi indepartata.
Caracteristici:
VOLUM 30 l, 10 l
GREUTATE 1.8 kg, 0.6 kg
DIMENSIUNI 35 x 31 x 46.5 cm, 23 x 14 x 31 cm
MATERIAL ABS / PC
Pret : 329 Lei