Sunt Roxana,fotograf specializat in NLP practician, Fototerapeut si Fotograf specializat in fotografia de familie si cel mai important rol, mama adoi baieti minunati si foarte energici!

Cu citiva ani in urma am descoperit ce efect rapid si eficient are aplicarea fotografiei si vizualizarea in procesul de vindecare. Imaginile pe care le fotografiem sunt de fapt crimpeie din existenta si din subconstient. Se spune ‘esti ceea ce vezi’. Calitatea estetica a lucrarii nu conteza, ceea ce este important este implicarea toatala si integra a clientului. Aceste lucrari finale sunt adevarate ancore vizuale care amintesc clientului de obiectivul urmarit in timpul terapiei.

Pasiunea mea pentru arta fotografica o gasiti pe pagina https://www.facebook.com/studioharmonycluj/ sau site https://bereroxanaphotography.ro/

Studioul este spatiu de poveste cu recuzita si decoruri atent selectionate pentru cadre unice si personalitate. Studioul Harmony este acel loc in care reusesti sa descoperi si sa te redescoperi .