A fost o data ca niciodata…O MAMICA de fetita mica si delicata ca un ingeras.

Mamica auzise ca e mai bine sa doarma bebelusul in camera lui sau macar in patul lui, dar nu a rezistat sa stea departe. A ales instinctiv sa faca”co-sleeping” si “bed-sharing”, bucurandu-se de alegerea facuta mai tarziu cand a aflat exact ce inseamna acesti termeni. Dupa vreo 2 ani, (stiu ca pare mult cand esti tu personajul principal al povestii, dar timpul trece foaaarte repede), fetita i-a spus mamicii ca vrea sa doarma singura, pe saltea pe jos, ca la gradinita. Trebuia sa urmeze ritmul copilului si sa dea curs primelor semne de independenta, asa ca a inceput sa se gandeasca la un PAT potrivit pentru ea.

Patul la nivelul solului era solutia, si pentru ca mamica stia ca multi alti parinti au nevoie de el, a luat nastere atelierul LURA si primul produs. Au urmat tot felul de alte produse care contribuiau la dezvoltarea armonioasa a fetitei, si astfel Lura crestea o data cu ea, devenind in scurt timp un brand cautat de parinti.

Ca sa echilibreze balanta si mamica sa nu faca produse doar pentru fetite, universul a facut o magie si i-a fost trimis, de undeva de departe si un baietel. Acum totul este complet, iar mamica a descoperit ca misiunea ei este sa ajute parintii sa amenajeze casa tinand cont de noul membru al familiei, si sa aduca zambete pe chipurile celor mici de fiecare data cand intra in camera lor.Unii spun despre ea ca este un decorator de zambete, altii ca este designer cu suflet de copil.

Ii puteti spune Raluca, si o gasiti pe www.lura.ro daca si voi credeti, la fel ca ea, ca locul in care se formeaza un copil va avea un impact asupra lui toata viata.

Este cineva care nu isi aduce aminte camera in care a copilarit?