Sunt Raluca Armega, am 31 de ani si sunt din Bucuresti.

Am o fetita de 3 ani jumatate, Isa Bella, iar la putin timp dupa aparitia am inceput sa construiesc un univers magic al papusilor textile personalizate.
Am invatat de la zero sa folosesc masina de cusut si am inceput sa dau viata, timid, unor papusele textile.
A luat nastere proiectul Bella Isa- Papusa cu tutu si sunt extrem de fericita ca am avut ocazia sa pun in bratele multor fetite cate o papusa, iar in sufletul lor fericire.
Tot ce lucrez este personificat dupa chipul si asemanarea copiilor si personalizat cu numele lor. Practic, incerc sa ii redau pe ei intr-o jucarie care sa le ramana amintire.
In paralel am inceput sa lucrez si la o gama de jucarii textile, interactive, care se pot colora, spala si apoi recolora, de nenumarate ori. Sunt potrivite pentru joaca, dar si pt exersarea abilitatilor artistice. Iar faptul ca se pot spala le face unice si adorate de cei mici.
Visez la ziua in care voi reusi sa am un atelier in toata regula, unde voi putea sa cos cat mai multe papusi, un loc care sa devina si un spatiu interactiv. Tot aici mi-as dori sa vina si “micile balerine” la joaca, la dans si la ateliere unde vor invata sa coasa accesorii pentru ele si papusile lor.
Va astept cu drag in universul pe care l-am creat, unde copilaria nu este o varsta, ci o stare de spirit!
Bella Isa-Papusa cu tutu: https://www.facebook.com/Papusacututu/
Instagram: bella_isa_papusacututu
Jucarii de colorat: