Platforma 
Mamprenoare

Zuzu Baby Shop

Pe scurt, despre noi:
Noi ne bucurăm din plin de beneficiile babywearing-ului și te incurajăm să le descoperi și tu! Gasești la noi marsupii ergonomice și cele mai sănătoase produse pentru îngrijirea bebelușului tău. Pentru o copilărie fericită, în armonie cu natura!
Cum ne contactați:
Zuzu baby shop - magazinul celor mai iubiți copii și a unei copilării în armonie cu natura!
Detalli despre afacerea noastră

Povestea Zuzu a început cu o mogâldeață de 4 000 de grame care și-a propus să devină centrul universului nostru... și... a reușit!
La fel ca și tine, ne-am dorit să o creștem frumos, să aibă o copilărie fericită, cât mai aproape de natură. Doar că, pe cât ne credeam noi de pregătiți, pe atât de tare am fost luați prin surprindere de primele săptămâni alături de ea ... ore întregi de plâns, epuizare și mii de întrebări și griji.
Salvarea noastră a venit într-o zi când am primit un Marsupi. Ceva magic se întâmpla de fiecare dată când o puneam în marsupiu, nu degeaba se spune că au "praf de somn".Orice repriză de plâns lua sfârșit după câteva minute de Marsupi și era înlocuită de un somn liniștit.
Am hotărât atunci că trebuie să încurajăm și alți părinți să se bucure de babywearing... și așa a luat naștere Zuzu Baby Shop.

La Zuzu Baby Shop am adunat, pe lângă articolele de babywearing, de care ne-am îndrăgostit, și o mulțime de alte produse în care avem deplină încredere: scutece ecologice, detergenți ecologici, produse pentru igiena bebelușului, cele mai frumoase cărți și jucării minunate din lemn precum și cele mai confortabile hăinuțe din bumbac organic. Suntem în permanență în căutare de noi produse care să ne facă tuturor viața mai ușoară!

Fiecare produs care ajunge pe raftul virtual Zuzu e atent studiat și testat de noi, aducem doar produse pe care le-am folosi sau le folosim deja pentru copiii noștri, pentru ca și tu să te bucuri de ce e mai bun pentru puiul tău!

Cuceriți lumea într-un marsupiu Lenny Lamb, faceți casa să strălucească de curățenie cu ajutorul produselor Sonett și EcoEgg, transformați băița într-un moment minunat cu produsele Earth Friendly Baby, iar apoi petreceți seri minunate împreună hoinărind prin cărțile de la Editura Casa sau construind povești magice în jurul jucăriilor Cubika sau Ecotoys.

Bucurați-vă de fiecare clipă alături de cei mici și profitați de cele mai faine produse, toate adunate aici, la Zuzu Baby Shop! Și pentru că ne dorim să faceți cele mai potrivite alegeri , suntem aici ca să vă oferim oricând toate informațiile de care aveți nevoie!

Adresa:
Chiribiș, Chiribiş, Romania
Galerie imagini
Evenimente
Produse
Niciun produs afișat.
Persoana de contact:
Boitor Diana
Founder
Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE
envelope-osearch-plustagphonefacebookcertificatechain