Platforma 
Mamprenoare

Career Hub 4Future

Pe scurt, despre noi:
CareerHub 4Future reprezinta un centru educational pentru cei in cautare de reconversie profesionala, un nou job cat si un partener profesionist pentru companii care nu au HR, oferindu-le sprijin in recrutare, onboarding si training soft skills
Cum ne contactați:
Detalli despre afacerea noastră

Sunt Mihaela Plescan, o femeie mereu pozitiva si fericita mama a unui baietel, care acum 3 ani de zile mi-a schimbat total viata si perspectiva profesionala. Corporatista si o femeie foarte activa, implicata in multe proiecte locale, dragostea de oameni si munca alaturi de ei, mi-a conturat experienta profesionala de mai bine de 10 ani in Resurse Umane, mai exact in zona de cariera, optiuni de angajare, interviuri si selectie, ceea ce regasim in companii ca si rol de Recruiter/Head Hunter/Talent Acquisition Consultant.

In prezent rolul de mama este ceea ce ma implineste, ca si om, si dorinta mea actuala este de a sprijini cat mai multe mame/femei sa isi urmeze talentele si interesele profesionale, ghidandu-le ca si Consilier de cariera. Absolventa de psihologie si certificata in mai multe instrumente de evaluare a personalitatii, alaturi de experienta practica din etapele de interviuri si angajare, imi sprijina imaginea si statutul de profesionist. Ofer consultanta in zona de cariera si orientare profesionala, sesiuni individuale de coaching si organizez mastermind/workshop-uri in zona de dezvoltare personala, a abilitatilor interumane/soft skills si comunicare.
Imi plac provocarile, de aceea am si decis ca sa am propriul meu business in aceasta directie, a consultantei si antreprenoriatului. Ofer seriozitate, ma bazez pe incredere reciproca si sprijin in conturarea unor profile umane de profesionisti in directia pe care si-o doresc cei in nevoie.

Tel: 0730320590
Email: miha2003@hotmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/plescan.mihaela
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mihaelaplescan/
Page: https://www.facebook.com/MihaelaCareerCoachBusinessMentor/

Orar de funcționare
Luni
18:00
20:00
Marți
18:00
20:00
Miercuri
18:00
20:00
Joi
18:00
20:00
Vineri
18:00
20:00
Sâmbătă
Neprecizat
Duminică
Închis
Galerie imagini
Evenimente
Produse
Niciun produs afișat.
Persoana de contact:
Mihaela Plescan
Career Coach & Founder @ CareerHub 4Future
Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE
envelope-osearch-plustagmap-markerphonefacebookcertificatelinkedin