Platforma 
Mamprenoare

Ancolette - Pantofi de Poveste

Pe scurt, despre noi:
Ancolette inseamna pantofi lucrati manual, personalizati, pentru femeia care apreciaza calitatea si care vrea sa poarte altceva, ceva care sa ii aduca bucurie si sa o reprezinte. Iar tehnic, rezolvam si problema marimilor mici (33) sau intre numere.
Cum ne contactați:
Pantofii sunt acel ceva care iti schimba starea de spirit.
Detalli despre afacerea noastră

Ancuta Tanase este fondatoarea business-ului si cea care sta in spatele modelelor Ancolette. Dupa multi ani de lucrat in corporatie, dar mereu cu pasiunea pentru desen in suflet, Ancuta a decis sa ia calea propriului business. Experienta dobandita in domeniul financiar a ajutat-o sa puna bazele business-ului, iar pasiunea pentru antreprenoriat, alaturi de talentul mostenit de la mama sa au facut ca pantofii Ancolette sa prinda viata si sa devina realitate.

Ce fac eu? Creez pantofi de poveste. Cand am inceput, mi-am propus sa “livrez bucurie”. Ancolette inseamna bucuria de a deschide coletul si satisfactia produsului comandat. Vorbind strict despre produs, vei gasi pantofi din piele lucrati manual pe comanda si in serie limitata, care pot fi personalizati intr-o multitudine de culori si pe dimensiunile talpii tale. Am facut si o colecție distincta de pantofi pictati – de la tematica florala, pana la pantofi cu motive traditionale sau cu versuri din melodia preferata ori cu un mesaj cu semnificatie. Astfel, pantofii Ancolette au puterea de a spune ceva despre cea care ii poarta, pentru ca ii reprezinta personalitatea. Incaltamintea pe care o purtam spune mereu ceva despre noi.

Modelele Ancolette sunt gandite astfel incat sa existe mereu mixul de feminitate și indrazneala, sa depasesti ideea cum ca pantofii cu toc sunt o piesa foarte eleganta care se poarta doar la anumite ocazii.Ancolette sunt acei pantofi speciali, dar și comozi pe care ii poti purta oricand și care îii dau puterea și starea de spirit de care ai nevoie, cand ai nevoie."O femeie cu niste pantofi frumosi este o femeie puternica.
De ce? Pentru ca pantofii vin la pachet cu atitudine.

Adresa:
Bd Dacia nr 39, Bucuresti - doar cu programare
Galerie imagini
Evenimente
Produse
Niciun produs afișat.
Persoana de contact:
Ancuta Tanase
Founder & Creative Brain
Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE
envelope-osearch-plustagphonefacebookcertificatechain