Business eco-friendly, majoritatea produselor sunt din materiale 100% naturale; de la incaltaminte, imbracaminte pana la ambalaje ecologice, dar si cani pentru apa/ceai/cafea. Produsele se pot vinde B2B sau catre consumatorul final.

Gentleness Coaching e aici pentru cei ce își doresc un trai tihnit, o viață cu mai multă bucurie, blândețe și sens. Coaching-ul este un parteneriat între Coach și Client pentru un proces antrenant și creativ care inspiră clientul să își maximizeze potențialul personal și profesional prin acțiuni concrete. Coaching-ul nu este nici terapie, nici consultanță.

Prin tehnici de coaching te ghidez să te conectezi la cea mai bună versiune a ta, să îți recâștigi puterea în fiecare arie a vieții, să găsești împlinire și sens zi de zi. Când fiecare persoană se iubește pe sine, strălucește și oferă lumii cea mai bună versiunea a sa, atunci întreaga umanitate are de câștigat.

Dacă ți-am stârnit interesul, află în continuare cum te pot ajuta sesiunile de coaching și ce primești în calitate de client.

Cum materializezi cu pragmatism și blândețe obiectivele tale alegând Gentleness Coaching?
Sesiunile private de coaching sunt un real ajutor ca:
- să dobândești claritate cu privire la ceea ce simți, trăiești și îți dorești
- să iei decizii dintr-un spațiu în care gândurile, emoțiile și corpul tău se află în echilibru
- să îți definești prioritățile
- să îți clarifici propriile valori și să îți explorezi talentele
- să îți activezi creativitatea, să descoperi noi perspective și posibilități
- să identifici resursele pe care le ai pentru a transforma provocările în oportunități
- să stabilești obiective aliniate la ritmul tău interior și ancorate în realitate
- să acționezi în armonie cu viziunea ta asupra vieții
- să atingi obiective și să materializezi vise

Ce primești în calitate de client Gentleness Coaching?
- Îți voi oferi acces la un spațiu în care ești susținut/-ă să îți găsești puterea, energia și resursele pentru a fi creatorul/-oarea propriei vieți așa cum ți-o dorești
- Vei găsi mereu sprijin în coach-ul tău, voi fi acolo pentru TINE
- Te voi ghida prin sesiuni private de 60 min să îți găsești propriile răspunsuri și cel mai potrivit ritm pentru schimbarea pe care ți-o dorești
- Te voi susține să identifici soluțiile pe care ființa ta le poate implementa cu ușurință și bucurie
- Un proces de explorare și planificare în care ești acompaniat de instrumente creative
- Confidențialitate- în munca mea aplic standardele profesionale și codul de etică, comportament și conduită stabilite de ICF
- Iată ce împărtășesc clienții mei: https://www.facebook.com/pg/GentlenessCoaching/reviews/

Atunci cand vorbim despre probleme sau provocări legate de somn este esențial sa intelegem si sa luăm în calcul toți factorii care își pun amprenta pe echilibrul bebelusului si al nostru.

Abordarea mea este una completa. După mulți ani în care am lucrat cu familii și probleme de somn diferite, am realizat ca ceea ce lipsește în majoritatea cazurilor sunt informațiile esențiale pentru a oferi copiilor mediul, rutina, programul adecvat varstei lor. De foarte multe ori s-a intamplat ca după redresarea acestor elemente, sa nu mai fie nevoie de nici o forma de sleep training, pentru ca cel mic avea nevoie în primul rand de o igiena buna de somn.

Pachetele de somn online, împărțite pe fiecare categorie de varsta, cuprind toate aceste informații. Ele pot fi aplicate acasă de către orice părinte. În fiecare ghid veti gasi suport pentru crearea unui mediu sănătos, programul de somn adaptat fiecarei varste, regresiile de somn, detalii despre probleme medicale ce pot avea un impact negativ asupra somnului, precum si metode practice prin care îl puteți ajuta pe cel mic sa devină din ce în ce mai autonom in adormire si readormire.

Apelurile telefonice sau consultatiile la domiciliu reprezinta o completare a sfaturilor deja testate, din pachetele online. Încurajez părinții să citească și sa aplice cat mai mult din sfaturile scrise. Dacă ulterior considera ca mai au nevoie de suport, putem sa petrecem 1-2 ore impreuna pentru a discuta despre situații speciale, sau pentru a va răspunde la orice alte întrebări apar pe parcurs. Va garantez insa, ca dacă urmați îndeaproape sfaturile din fiecare categorie de varsta, veți avea un copil odihnit, care se va dezvolta optim și se va bucura de un somn înalt calitativ.

A fi părinte vine la pachet cu multe incertitudini, iar somnul și nevoia de somn a bebelusului ocupă de foarte multe ori primele locuri in piramida întrebărilor. Înțelegerea cât mai multor cauze ale provocarilor cu care va confruntati va va ajuta enorm în maniera în care veți vedea somnul pentru familia voastra pe viitor.

Consultanta in somn înseamnă pentru mine înțelegerea și rezolvarea provocărilor cu care părinții se confruntă. Înseamnă dorința de a ajuta cât mai mai multe familii să se întoarcă la un somn odihnitor și la echilibrul care sa le permita sa se bucure de timpul petrecut impreuna.

Ca mamăde trei băieți frumoși și minunați, după nașterea mezinului, am descoperit beneficiile purtării bebelușilor pentru mamele de astăzi care sunt foarte interesate de buna dezvoltare a bebelușilor. Babywearingul ne permite să fim în contact permanent cu pruncii noștri în timp ce ne ocupăm de toate treburile casnice sau ieșim la plimbare și socializăm.

După ce am testat mai multe tipuri de sisteme de purtare, am devenit fascinată de lumea colorată și variată a wrapurilor țesute, apoi am dorit să îmi fac eu singură wrapuri pentru bebelușul meu. Așa a luat naștere Three Hearts unde producem wrapuri si slinguri pentru purtarea bebelușilor, țesute manual la războiul de țesut din fibre naturale.

Pentru a răspunde nevoilor clientelor noastre,din materialele țesute de noi creăm și traiste, poșete,rucsaci,accesorii pentru mame și pitici, dar și ștergare și prosoape tradiționale și alte obiecte de decor.

Cu o experiență de 14 ani în domeniu, compania noastră oferă servicii de traducere și interpretariat din/în toate limbile de circulație internațională, servicii de subtitrare, dublare filme și și interpretariat la conferințele unde participă invitați străini.
De-a lungul timpului, am lucrat cu multă dăruire și profesionalism, ceea ce ne-a adus în topul birourilor de traduceri din România. Mai mult decât acest statut, ne bucură numărul mare de clienți fideli, care se întorc la noi fără să stea pe gânduri pentru orice nou proiect de traducere și interpretariat.
Ne respectăm munca, ne respectăm echipa și ne respectăm clienții. Fiecare client este important pentru noi, fiecăruia îi acordăm maximă atenție și dedicare. Am avut proiecte de traducere de o pagină, ne-au fost încredințate documente confidențiale, am primit spre traducere cărți și subtitrări de film. Toate s-au bucurat de atenția noastră nemărginită și au fost tratate cu același nivel de importanță.
Poate că „o pagină” nu se compară cu o „carte”, dar și clienții sunt diferiți, iar acea „pagină” poate că a făcut diferența în viața omului care ne-a solicitat ajutorul. Suntem recunoscători că putem participa la îmbunătățirea vieții clienți și facem mereu eforturi să „ne ținem de cuvânt”, așa cum spune sloganul nostru.

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE