As a parent and entrepreneur, I know how it is to joggle career with family. What I learned in my, so far, five businesses are to turn to other professionals to complete what I lack. In CoachCompanion we are constantly looking in supporting businesses, big or small. In our training- and meeting venue "Get together Horea 10" we offer trainings (ACTP) in personal development and trainings to become a certified coach by International Coaching Federation. Besides being a professional coach, you can choose to become specialized by us in Coaching Leadership, Team coach, Wellness coach and Career coach.

This is for you if you:
-want to develop yourself or your business, you get a lot of coaching in the program and learn the coaching approach.
-want to use coaching in your profession or work as an International Certified Coach.
- you want to use Coaching Leadership and implement a coaching culture in the workplace.

You can hire one of our professional coaches for individual coaching to grow yourself or your business. Always choose a Certified coach to make sure you get the most of your investment in time and money.

In "Get Together Horea 10" you can rent Training rooms, meeting rooms, and desks for your business.

Contact us for more information: 0364-730 110, contact@coachcompanion.ro

Tu decizi cat si cum vrei sa te ajutam!
Suntem Oana si Cristina, mame ambitioase si pregatite sa aducem suportul si profesionalismul nostru in slujba antreprenorilor care isi doresc angajati motivati si loiali.
Provocam status quo-ul industriei de HR, cunoscuta pentru practicile si serviciile deficitare, prin determinarea noastra de a oferi sprijin in cresterea si dezvoltarea unor companii care pretuiesc de o potriva angajatii, candidatii si clientii. Oferim servicii si instrumente profesionale in arii precum emplyer brending, recrutare si selectie, talent management, lidership management, training, administrare & salarizare si nu ne oprim aici.
Employer branding:
La nivel general si al simtului supercomun, emplyer brandingul te ajuta sa gasesti si sa convingi mai usor candidatii pe care vrei sa-i aduci in companie, sa-ti retii angajatii si, in definitiv, sa ai acea imagine care spune despre tine, ca angajator, exact ce iti doresti sa auda ceilalti. Imagine. Reputatie.
Talent management
Dezvoltarea, managementul si retinerea in companie a acelor indivizi, ca actiuni cheie intr-o strategie specifica si coerenta. Crearea si dezoltarea de procese, programe si tehnologii, adaptate special.nevoii clientului.
Recrutare:
Dezvoltam și executam campani de recrutare pe toate canalele existente si social media.
Administarea resurselor umane:
Administrarea întregului flux de personal și de documente aferente de la momentul semnării contractului individual de muncă până la rezilierea acestuia
Salarizare:
Preluam intreg procesul de salarizare de la realizare pontaje pana la eliberarea statelor de plata.
Consultanta si audit:
Consultanță în aplicarea legislației naționale, europene și internaționale a muncii și a securității sociale;
Consultanță în redactarea documentelor de relații de muncă (contracte individuale de muncă, contracte colective de muncă, regulamente de ordine interioară, fișe de post, ș.a.);
Consultanță privind normele și procedurile interne, organizarea cercetărilor disciplinare.

Business eco-friendly, majoritatea produselor sunt din materiale 100% naturale; de la incaltaminte, imbracaminte pana la ambalaje ecologice, dar si cani pentru apa/ceai/cafea. Produsele se pot vinde B2B sau catre consumatorul final.

Gentleness Coaching e aici pentru cei ce își doresc un trai tihnit, o viață cu mai multă bucurie, blândețe și sens. Coaching-ul este un parteneriat între Coach și Client pentru un proces antrenant și creativ care inspiră clientul să își maximizeze potențialul personal și profesional prin acțiuni concrete. Coaching-ul nu este nici terapie, nici consultanță.

Prin tehnici de coaching te ghidez să te conectezi la cea mai bună versiune a ta, să îți recâștigi puterea în fiecare arie a vieții, să găsești împlinire și sens zi de zi. Când fiecare persoană se iubește pe sine, strălucește și oferă lumii cea mai bună versiunea a sa, atunci întreaga umanitate are de câștigat.

Dacă ți-am stârnit interesul, află în continuare cum te pot ajuta sesiunile de coaching și ce primești în calitate de client.

Cum materializezi cu pragmatism și blândețe obiectivele tale alegând Gentleness Coaching?
Sesiunile private de coaching sunt un real ajutor ca:
- să dobândești claritate cu privire la ceea ce simți, trăiești și îți dorești
- să iei decizii dintr-un spațiu în care gândurile, emoțiile și corpul tău se află în echilibru
- să îți definești prioritățile
- să îți clarifici propriile valori și să îți explorezi talentele
- să îți activezi creativitatea, să descoperi noi perspective și posibilități
- să identifici resursele pe care le ai pentru a transforma provocările în oportunități
- să stabilești obiective aliniate la ritmul tău interior și ancorate în realitate
- să acționezi în armonie cu viziunea ta asupra vieții
- să atingi obiective și să materializezi vise

Ce primești în calitate de client Gentleness Coaching?
- Îți voi oferi acces la un spațiu în care ești susținut/-ă să îți găsești puterea, energia și resursele pentru a fi creatorul/-oarea propriei vieți așa cum ți-o dorești
- Vei găsi mereu sprijin în coach-ul tău, voi fi acolo pentru TINE
- Te voi ghida prin sesiuni private de 60 min să îți găsești propriile răspunsuri și cel mai potrivit ritm pentru schimbarea pe care ți-o dorești
- Te voi susține să identifici soluțiile pe care ființa ta le poate implementa cu ușurință și bucurie
- Un proces de explorare și planificare în care ești acompaniat de instrumente creative
- Confidențialitate- în munca mea aplic standardele profesionale și codul de etică, comportament și conduită stabilite de ICF
- Iată ce împărtășesc clienții mei: https://www.facebook.com/pg/GentlenessCoaching/reviews/

Copyright ©2016-2020 MAMPRENOARE