Despre
Creator de conținut educațional, consilier dezvoltare personală, cadru didactic, autor, formator, lucrător prin arte combinate.
Servicii oferite
Organizez cursuri de dezvoltare personală pentru copii și tineri cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani, dar și cursuri de parenting pentru părinți, toate acestea fiind promovate pe pagina: https://www.facebook.com/clarissesiemotiile/. Coordonez grupul: Părinți informați - copii fericiți și te poți înscrie aici: https://www.facebook.com/groups/2793081837465773, unde te ajut să devii cel mai bun părinte de care are nevoie copilul tău.
Educație
Absolventă a liceului pedagogic "Alexandru Vlahuță" (acum "Ioan Popescu"), din Bârlad, a Universității Al. I Cuza din Iași, cu specializarea: asistență socială, cu formări ulterioare ca și consilier de dezvoltare personală, lucrător prin arte combinate și formator, activez acum ca profesor pentru învățământul primar, dar și ca antreprenor.
Experiență
Am activat în cadrul DGASPC timp de 3 ani, mă bucur de 14 ani vechime în învățământ și gradul didactic I, am dezvoltat, creat și coordonat programe de educație non-formală pentru copii și tineri, am susținut cursuri de dezvoltare personală pentru copii și părinți. Sunt autoarea a 3 produse destinate copiilor, 2 povești ce tratează teme extrem de actuale și unicul Jurnal de dezvoltare personală complex pentru copii, Succesul e al tău!
Mamprenoare.eu este o platformă de promovare a afacerilor femeilor antreprenor din România și aparține companiei de training LevelUp Vision SRL.
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
crossmenu