WELLNESS CONCEPT BY DORINA

Pe scurt, despre WELLNESS CONCEPT BY DORINA:
Indrum, motivez si inspir fiecare persoana sa isi atinga obiectivele pe partea de slabire, ingrasare, energie, stare de bine, plan alimentar corect, miscare, sanatatea pielii, financiar profesional.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Motto: Catre orice te vei focusa, vei simti!
Manager WELLNESS CONCEPT BY DORINA
Lazarescu Dorina
Serviciile WELLNESS CONCEPT BY DORINA ofera online/offline: - coaching 1:1 - monitorizare - educatie nutritionala - antrenamente - plan alimentar personalizat
Pe larg, despre WELLNESS CONCEPT BY DORINA:
Am inceput sportul de performanta la 3 ani, la 20 de ani aveam deja un corp plin de celulita, desi eram slaba si un ten foarte acneic. Dupa 5 ani de tratamente, specialisti peste specialisti, cu acelasi ten acneic am luat o decizie - sa schimb alimentatia, sa invat sa ma iubesc si sa nu renunt la mine pentru distragerile celor din jur.
De aici a pornit dorinta de a ma instrui, a citi foarte mult, am participat la congrese internationale de nutritie, am participat la cursuri cu somitati in domeniul nutritiei si sportului.

De peste 7 ani de zile ma bucur de un stil de viata sanatos si activ pe care il transmit cu pasiune catre fiecare persoana cu care lucrez, initiez proiecte pentru tineri pe aceasta tema, fiecare persoana cu rezultat este un punct foarte tare de energie pentru mine.
Astazi pot sprijini orice persoana, indiferent de varsta, sa slabeasca, sa puna masa musculara, sa manance sanatos si echilibrat, sa fie activ si sa ajunga sa iubeasca miscarea, sa elimine celulita si ridurile, sa scada nivelul de colesterol si trigliceridele, sa controleze pofta de dulce si sa primeasca fiecare zi cu bucurie!

Marius: - 58 kg - "Am inceput de curiozitate, desi convingerile mele erau ca nu voi reusi nimic, dar faptul ca tu imi spuneai ce am de facut m-a ajutat sa imi depasesc propriul obiectiv de macar 30 de kg"

Viorica - 62 de ani - "Record azi, tie iti multumesc, esti cel mai bun mentor si cea mai buna inspiratie. Astazi am alergat 32 de km" - la 55 de ani obosea la un antrenament usor si nu alergase nici macar 1 km in viata ei.
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist