Traduce.re

Pe scurt, despre Traduce.re:
Oferim servicii de traducere din toate limbile de circulație internațională, servicii de subtitrare și dublare filme și interpretariat la conferințele unde participă invitați străini.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Ne respectăm munca, echipa și clienții și înțelegem cât de important este să „ne ținem de cuvânt”, așa cum spune sloganul nostru.
Manager Traduce.re
Ana Roșca
14 ani de experiență în domeniul serviciilor de traducere și interpretariat.
Pe larg, despre Traduce.re:
Cu o experiență de 14 ani în domeniu, compania noastră oferă servicii de traducere și interpretariat din/în toate limbile de circulație internațională, servicii de subtitrare, dublare filme și și interpretariat la conferințele unde participă invitați străini.

De-a lungul timpului, am lucrat cu multă dăruire și profesionalism, ceea ce ne-a adus în topul birourilor de traduceri din România. Mai mult decât acest statut, ne bucură numărul mare de clienți fideli, care se întorc la noi fără să stea pe gânduri pentru orice nou proiect de traducere și interpretariat.

Ne respectăm munca, ne respectăm echipa și ne respectăm clienții. Fiecare client este important pentru noi, fiecăruia îi acordăm maximă atenție și dedicare. Am avut proiecte de traducere de o pagină, ne-au fost încredințate documente confidențiale, am primit spre traducere cărți și subtitrări de film. Toate s-au bucurat de atenția noastră nemărginită și au fost tratate cu același nivel de importanță.

Poate că „o pagină” nu se compară cu o „carte”, dar și clienții sunt diferiți, iar acea „pagină” poate că a făcut diferența în viața omului care ne-a solicitat ajutorul. Suntem recunoscători că putem participa la îmbunătățirea vieții clienți și facem mereu eforturi să „ne ținem de cuvânt”, așa cum spune sloganul nostru.
Adresa Traduce.re
Bucuresti
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist