Tihnă by Ioana Pomnuțiu

Pe scurt, despre Tihnă by Ioana Pomnuțiu:
Decorațiuni interioare de bucurat în tihnă.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Arta de a crea intimitate și o stare de bine. O stare de #Tihnă .
Manager Tihnă by Ioana Pomnuțiu
Ioana Pomnuțiu
În Shop-ul nostru vei găsi produse de decor interior realizate individual și manual din produse naturale, din grijă și dragoste pentru natură.
Pe larg, despre Tihnă by Ioana Pomnuțiu:
De ce Tihnă?

Tihnă este despre simplu, despre ambianță, trăire și nu ține doar de un obiect de decor în sine.
Investim timp și calitate în fiecare produs creat în tihnă, individual și manual, pentru că viziunea noastră este aceea de minimalism și lentoare în procesul de achiziție. Alegem cu inima dar și cu mintea.

În Shop-ul nostru www.ioanapomnutiu.ro veți găsi decorațiuni interioare și accesorii macrame, suporturi pentru lumânări din lemn iar provocarea pentru 2022 este să ne îndreptăm cu o serie de produse și spre zona de small events dar și B2B.

Am ales #tihnă ca și un mod de a-mi aminti constant că uneori mai puțin și simplu, e mai sănătos și mai bine venit. Am ales #tihnă pentru că ardeleanca din mine iubește orașul cu ale sale tramvaie pictate și forfota de pe stradă, dar are nevoie să îți păstreze rădăcinile sănătoase și bine ancorate în liniștea și viața molcomă de la sat.

Tihnă este o stare pe care vreau să învăț să o păstrez cât mai prezentă în viața mea și #tihnă este mesajul pe care încerc să îl transmit mai departe spre voi prin fiecare produs realizat de mine. Îmi doresc ca această stare să ajungă la pachet cu fiecare produs și să vă lumineze căminul cât mai multe zile.

Copyright @2016 - 2022 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist