Pe scurt, despre The Nest Centre:
- cursuri de limba engleză online, offline și hibrid
- cursuri de vacanță în limba engleză
- pregătire pentru examenul Cambridge YLE, PET, FCE, CAE
- organizare ateliere tematice
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Îmi doresc să le dau elevilor mei "cheia" către o lume nouă.
Manager The Nest Centre
Anamaria Varga
Mamă, soție, profesoară de limba engleză și fondatoarea "The Nest"
Pe larg, despre The Nest Centre:
Povestea "The Nest" a debutat în urmă cu 10 ani, când am început să predau lb.engleză ca limbă străină în Ungaria (3,5 ani), Anglia (2 ani), România (5 ani). Am organizat schimburi de experiență pentru copii, workshopuri, pregătiri pentru examene internaționale sau admitere, excursii, petreceri, pe lângă orele de limba engleză. În toți acești ani, indiferent unde am predat, am observat că elevii rețin mult mai ușor tot ceea ce experimentează, trăiesc cu plăcere, iar învățarea devine naturală. Vreau să aduc și să pun în practică metodele de predare din Anglia și Ungaria.

Cele mai multe și valoroase "testimoniale" le primesc direct de la elevii mei printr-un desen simpatic, o inimioară sau un mesaj de mulțumire după un examen reușit. Acesta este de la una dintre mămici:
"Cea mai mare bucurie a unei mame este sa intalneasca profesori exceptionali 🥰 care sa imbogateasca viata copiiilor ei! Tu esti unul din oamenii fantastici de pe drumul educatiei pe care il avem de parcurs pana la maturitate. Iti multumesc din suflet!🙏🤗👏🤗🤗"
Copyright @2016 - 2024 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist