Tărâmul Vrăjit

Pe scurt, despre Tărâmul Vrăjit:
Tărâmul Vrăjit este un locul unde poveștile și jucariile prind viața pentru a aduce creativitate, bucurie si conectare în familie.
Motto / Viziune
„Cel mai bun obicei pe care îl poți transmite unui copil, e pasiunea pentru lectură.“ (adaptare dupa citatul lui Elizabeth Hardwick)
Manager Tărâmul Vrăjit
Andreea Craciun
Impreuna alegem cele mai frumoase si potrivite povesti pentru copilul tau, pentru ca acesta sa se dezvoilte armosios si sa isi creeze un obicei din a citi.
Pe larg, despre Tărâmul Vrăjit:
Tărâmul Vrăjit este un locul unde poveștile prind viața. Este un proiect de suflet, în inimile noastre încă din copilărie și care a crescut și mai mult odată cu apariția copiilor în viața noastră.
Pornind de la dorința de a aduce în viața lor cărți educative, cât si jocuri care să îi ajute să se dezvolte armonios, am redescoperit și noi copilăria alături de ei, drept urmare, am creat acest tărâm magic în care să povestim despre descoperirile noastre cât și să oferim sprijin părinților, educatorilor în a găsi cele mai frumoase cărți și jucării. Deși suntem la inceput de drum, ne dorim să creștem mari cu fiecare poveste sau joc educativ ce ajunge în viața copiilor de pretutindeni.
Pentru că am realizat că poveștile și joaca alături de copii, ne oferă momente de conectare și comunicare cu cei mici, știm cât de importante sunt cărțile cu mesajul potrivit, cât și jucăriile cu care intră în contact și descoperă lumea din jur.
Misiunea noastră este să aducem cărți deosebite, care prin poveștile și ilustrațiile lor, transmit emotie, curaj, imaginație sau o stare de spirit și jocuri educative, calitative care să îi ajute pe cei mici să învețe, să experimenteze și să descopere lumea înconjurătoare prin joacă.
Cu fiecare carte și joc educativ ne dorim să facem un pas înainte spre o educație mai bună pentru generatiile următoare.
Ne bucurăm că ai ales să ne treci pragul, să ne cunoști și sperăm că vei gasi pe tărâmul vrăjit cel puțin o carte sau o jucărie care să îi facă viața mai frumoasă, mai creativă și mai distractivă copilului tău.
Adresa Tărâmul Vrăjit
Ploiesti, Prahova
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist