SKILLA-GABI GHIMPASANU

Pe scurt, despre SKILLA-GABI GHIMPASANU:
Te invit să descoperi alaturi de mine, fără emoţii, într-un mod creativ şi cu rezultate uimitoare SECRETELE marketingului.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Susţin antreprenorii cu afaceri mici sau mijlocii să devină lideri în industrie.
Manager SKILLA-GABI GHIMPASANU
Gabi Ghimpasanu
Programe de dezvoltare si optimizarea a afacerilor online Program Gratuit Antreprenor 2.0 Curs experiential de 8 saptamani Sedinte 1:1 marketing online
Galerie foto SKILLA-GABI GHIMPASANU
Galerie video SKILLA-GABI GHIMPASANU
Pe larg, despre SKILLA-GABI GHIMPASANU:
Sunt Gabriela, iar ceea ce ma pasioneaza sunt REZULTATELE TALE in mediul online.
De multe ori viata de antreprenor, te pune la mari incercari iar atunci cand iti doresti sa ai SUCCES in online, este nevoie sa cunosti atat de multe detalii.
Asa ca propunerea mea, este sa descoperim impreuna ce inseamna o afacere online, sa o pregatim impreuna pentru a obtine rezultatele mult asteptate.
Daca inca nu ai citit pagina, fa acest lucru chiar ACUM, cu siguranta vei gasi materiale care vor face lumina in partea de #strategie, #marketing, #algoritm #Facebook si multe altele.
Marketingul relational este ceea ce iubesc sa fac zi de zi!
Mi se pare MAGIE si MAGIC tot ce ne ofera social media si stiu cu certitudine ca indiferent in ce stadiu esti cu a ta afacere, aceasta TREBUIE sa fie pregatita pentru a primi clienti.
Skilla este proiectul meu de suflet. A luat nastere alaturi de clientii cu care am lucrat si prinde forma acum cand lucrez cu voi.
Imi doresc sa te aduc mai aproape de a obtine rezultatele dorite, sa inveti sa lucrezi organizat si planificat si sa desccoperi ca poti face MAGIE atunci cand te gandesti la activitatea ta online.
Inainte de a te invita sa descoperi acest proiect, vreau sa-ti spun ca O COMUNITATE sta la baza afacerii tale. Nu ai o comunitate nu vei vinde, sau vei vinde dar cu resurse imense de timp si financiare investite fara certitudinea ca vei obtine rezultatele dorite!
Gandeste-te "oamenii cumpara de la oameni"!
Adresa SKILLA-GABI GHIMPASANU
Bucuresti
Mamprenoare.eu este o platformă de promovare a afacerilor femeilor antreprenor din România și aparține companiei de training LevelUp Vision SRL.
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist