Pe scurt, despre RGQ Consulting:
RGQ Consulting, o firma creata din dorinta de a oferi mai multa valoare companiilor. Scopul nostru este sa ajutam organizatiile sa isi optimizeze procesele astfel incat sa poata oferi valoare clientilor lor. Facem mai mult cu mai putin.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Singurul mod eficient de implementare a unui sistem de managementul calității și îmbunătățire continuă este să facem calitatea parte din rutina.
Manager RGQ Consulting
Ramona Gomboș
Dupa 13 ani de experienta in managementul calitatii, am pus bazele RGQ Consulting din dorința de a oferi servicii personalizate de optimizare.
Pe larg, despre RGQ Consulting:
Misiunea noastră este să susținem organizațiile în atingerea obiectivelor de business prin implementarea de soluții personalizate, adaptate nevoilor clienților noștri pentru a genera rezultate sustenabile pe termen lung.

Serviciile de consultanță au la baza implementarea filozofiei Lean împreună cu elemente de bază din managementul calității totale și excelența operațională și au ca scop reducerea la minim a costurilor prin standardizarea și optimizarea proceselor existente, dezvoltarea de procese noi și instruirea personalului.

Rezultatele se concretizează prin:

- Scăderea timpului de execuție;
- Scăderea costurilor de producție;
- Îmbunătățirea procesului de fabricație;
- Creșterea satisfacției angajaților;
- Îmbunătățirea relației cu furnizorii
- Creșterea satisfacției clienților.

Principalele etape ale procesului de consultanță sunt:

1 Evaluare – Află unde se situează afacerea ta azi, față de potențialul ei și care sunt zonele/procesele care trebuie îmbunătățite

2. Educare – Educarea personalului (de la managementul de vârf la operatori) și managementul schimbării sunt absolut necesare pentru a avea rezultate sustenabile pe termen lung.

3. Implementare – Soluțiile oferite sunt personalizate, în funcție de nevoile afacerii. Implementarea se face gradual, cu suportul și îndrumarea noastră.

4. Monitorizare – Drumul spre Lean nu se termină odată cu implementarea proiectelor. Acesta continua prin monitorizarea, optimizare și îmbunătățire continua. Noi vom fi alături de tine pentru a te ajuta cu sfaturi și îndumări.
Copyright @2016 - 2024 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist