Ralu Land

Pe scurt, despre Ralu Land:
Realizam imbracaminte handmade pentru copii si femei doar din tesaturi naturale. Utilizam bumbac organic, matase, in, canepa, muselina, lana merinos si blenduri ale acestor materiale minuate.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Etic, simplu, frumos
Manager Ralu Land
Raluca-Maria Avadani
Articole de imbaracaminte realizate doar din tesaturi naturale cu un croi simplu si lejer, pentru copii si femei.
Pe larg, despre Ralu Land:
Am lansat Ralu Land in plin lockdown la inceputul pandemiei. A fost doar o coincidenta de timing pentru ca eram spre sfarsitul concediului de maternitate si aveam acest plan de jumatate de an deja. Planificand strategia de marketing doar in mediul online si neavand costuri considerabile de functionare, am hotarat impreuna cu mama ca putem face asta.
Desi imi poarta numele, brandul Ralu Land este o suma de idei si skilluri pe care le-am pus laolalta impreuna cu mama mea. Mama are o experienta de peste 30 de ani in domeniul textilelor si a ocupat pe rand functii importante in companii de textile ce au livrat imbracaminte produsa in Romania in toata lumea.
Eu am invatat sa cos in timpul anilor de universitate pe cand imi doream sa am un venit pe care sa-l realizez in paralel cu studiul la zi. Imi placea enorm sa cos, dar cel mai mult asteptam momentele de creatie pura cand reuseam sa croiesc si sa cos ceva pentru mine.
In universitate am studiat Stiinte Politice si Filosofie iar in cadrul masteratului am continuat cu Studii de Securitate si Relatii Internationale apoi am avut o mini-cariera de 7 ani in domeniul tehnologiei si informatiei. Imi place si acum acest domeniu si ma bucur de tot ce am invatat prin faptul ca pot pune in practica, imi pot administra propriul website si am putut veni cu idei de imbunatatire in momentul constructiei acestuia.
Revenind la Ralu Land, modelele noastre de hainute sunt lejere, practice, in linii simple. Incurajam libertatea de miscare a copiilor prin confortul oferit de imbracamintea pe care o poarta si incurajam tot mai multi parinti sa migreze catre o garderoba sustenabila pentru copiii lor.
Desi am debutat in martie 2020, am avut 2 obiective pe care le-am tinut pentru mine pana in momentul in care s-au intamplat. Acestea au fost: sa ofer un interviu unei platforme care promoveaza fie afacerile de tip start-up, fie mamele antreprenor. Am fost invitata sa ofer un scurt interviu spre sfarsitul lui 2020 pentru platforma wowmom.ro , iar legat de celalalt obiectiv, mi-am dorit sa primesc o comanda de la o persoana publica, foarte cunoscuta, ceea ce s-a si intamplat in septembrie 2020 cand Adela Popescu a comandat 2 seturi din lana merinos pentru baietii ei.
Clientii nostri au devenit tot mai constienti de importanta sustinetii brandurilor locale, ne bucuram atat de aprecierea lor neconditionata cat si de feebackuri foarte relevante vizavi de functionalitatea hainutelor si nu numai.Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist