Quantum Minds

Pe scurt, despre Quantum Minds:
Bine ați venit în Quantum Minds, locul în care lucrăm la Transformarea Noastră.
Deschide-ți mintea spre cel mai excelent TU. Suntem aici să îți oferim toate resursele pentru a-ți descoperi scopul spre cum să îți realizezi obiectivele ușor și fără efort în toate ariile vieții tale.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Misiunea noastra este de a forma o comunitate în care să ne simțim în siguranță și să devenim cea mai bună versiune a noastra.
Manager Quantum Minds
Anamaria Marocico
Performance coaching, consultanță de business și certificări NLP
Pe larg, despre Quantum Minds:
Eu sunt Anamaria Marocico, persoana care te conectează pe tine, cel din exterior, cu tine cel din interior.
Performance Business Coach
NLP Trainer (Programare Neuro-Lingvistică)
Master Practician în Time Line Therapy™ și Hipnoza

Am fost curioasă întotdeauna să descopăr de ce facem ceea ce facem și care este motivația din spatele realizărilor noastre. M-a pasionat dintotdeauna să ajut oamenii să își descopere potențialul, să își depășească blocajele și să realizeze succes și bunăstare în viața, cariera sau business-urile lor.

Sunt omul care te ajută să deschizi ochii şi să-ți imaginezi idealul. Te ajut şi te îndrum spre deblocarea succesului interior, fiindcă îți dezvolți flexibilitatea și tăria emoțională pentru a răspunde în mod corespunzător și creativ la evenimente și schimbările care se produc în carieră și în viața ta.

Te învăţ cum să gestionezi cu succes stări emoționale și cum să alegi conștient starea care se potrivește contextului în care te afli.

Lucrând cu mine, poţi deveni exemplul care aliniază valorile în mediul tău. Împreună găsim soluţii clare și integritate în tot ceea ce faci.

Fiindcă ştiu cât de importante sunt valorile tale şi fiindcă ştiu cât de important este pentru tine să ai un business, o carieră şi o viaţă conform potenţialului tău, îţi ofer acces la strategii de succes, ecologice și în congruență cu valorile tale.

Cel mai mult îmi place că vei face schimbări și vei descoperi că realizarea obiectivelor este un proces ușor și fără efort.

Sunt omul care te conectează pe tine cel de la exterior cu tine cel din interior.

Hai să colaborăm!
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist