Pe scurt, despre Mora Biorezo Medical:
Terapie holistică, terapie ayurvedică pentru ochi, managementul stresului, vene varicoase, controlul greutății, detoxifiere, riduri, piele pigmentată, rozacee, etc.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Sănătate și Armonie
Manager Mora Biorezo Medical
Zita Fazakas
Terapeut.
Pe larg, despre Mora Biorezo Medical:
Cabinetul Mora Biorezo Medical din Tg. Mureș este un cabinet de medicină alternativă, pentru sănătate și armonie. Prin biorezonanță magnetică, facem o investigaţie a întregului organism, fără radiaţii şi fără efecte secundare. Testarea poate să fie urmată de şedinţe de terapie, dacă se observă anumite afecţiuni.

O altă terapie pe care o propunem în cabinetul Mora Biorezo Medical este o terapie unică în județ - terapia ayurvedică pentru ochi. Cu ajutorul aceste terapii, pot fi ameliorate afecțiuni precum cataractă, glaucom, astigmatism, miopie, ochi uscați, obosiți, vedere slabă etc.

Cu ajutorul aparatului MORA Beauty, ne adresăm problemelor de păr, unghii și piele (riduri, piele uscată, piele pigmentată, rozacee, etc), vene varicoase, detoxifiere, controlul greutății, oboseală, managementul stresului etc.

În cabinetul Mora Biorezo Medical, practicăm o terapie holistică, ce privește pacientul ca pe un întreg (minte, spirit si corp). Astfel, orice boală reprezintă un dezechilibru la nivelul întregului, implicând toate părtile lui, nu doar aceea care prezintă simptomele. Terapia și tratamentul urmăresc întărirea energiei vitale și aducerea corpului, minții și spiritului la starea de echilibru.
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist