Pe scurt, despre Mercerie Floresti:
Magazinul pune la dispoziția clienților numai sute de produse, cum ar fi: ațe de cusut, ace, produse de baza pentru hand-made, metraje materiale textile diverse utilizări, cupoane materiale textile, produse hand-made, produse din atelierul propriu.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Viziunea noastră este să aducem clienților locali, cât și celor care ne găsesc online materiale de calitate superioară.
Manager Mercerie Floresti
Jiman Helga
Ma numesc Helga, am 42 de ani si sunt mama de 2 copii frumosi, o fata, Beatrice, 10 ani si un baiat, Cezar, 7 ani. Imi place sa creez, am nevoie sa creez.
Pe larg, despre Mercerie Floresti:
Ideea de mercerie a pornit de la un alt proiect pe care il desfasuram acum 4 ani, unde am intalnit conceptul de cupoane de materiale textile second-hand.
Și gândul era sa deschid un magazin de materiale si mercerie. Ulterior, mai precis anul trecut a inceput sa apara si ideea de a creste magazinul la nivelul altor magazine de profil si cu vanzari online.
Datorita cererilor clientilor si cunostintelor in acest domeniu, am organizat si un atelier in cadrul magazinului, unde efectuez reparatii/retusuri la imbracaminte, creez diverse obiecte de îmbrăcăminte, lucruri pentru casa, lucruri pentru serbări/carnavaluri.

In acest moment, merceria oferă 3 categorii de produse și servicii:
1. vânzări cupoane de materiale second-hand
2. vânzări produse de mercerie
3. reparații îmbrăcăminte
Copyright @2016 - 2022 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist