Pe scurt, despre Manuela Coșiu:
Dezvoltare personală și profesională, valori transmise cu multă pasiune, celor mici, dar și celor puțin mai mari!🙂 Facilitez întalniri de comunicare și leadership, organizez evenimente de dezvoltare personală, dar și în scop caritabil.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
“Oamenilor nu le pasa cât de mult știi, pana nu le arăți cât de mult îți pasa!”
Viziunea mea înseamnă sa fac cât mai mulţi oameni să strălucească!!
Manager Manuela Coșiu
Manuela Coșiu
Pe larg, despre Manuela Coșiu:
Predau dezvoltare personală copiilor, atât în format fizic, cât și on-line! Prezint câteva din modulele de top pe care le abordez:
Modulul 1
1. Alegeri
2. Creșterea
3. Atitudinea
4. Dedicarea

Modulul 2
1.Relațiile
2. Caracterul
3. Iertarea
4. Stima de sine

Modulul 3
1. Responsabilitatea
2. Curajul
3. Inițiativa
4. Prioritățile

Modulul 4
1. Disponibilitatea de a învața
2. Auto-disciplina
3. Rezistența
4. Influența

Copiii învață despre stima de sine, despre încrederea și puterea din noi, dându-și feedback pe loc, având curaj să își exprime un punct de vedere, chiar în contradicție, fără teama de-a fi judecați! Învățăm cum să devenim mai rezistenți în fața fenomenului de bullying! Le spun permanent copiilor că A FI DIFERIT ÎNSEAMNĂ O ȘANSă! Mult mai mult decât o modă, a ne susține copiii să își pună în valoare încrederea înseamnă a le oferi un mod de viața care îi ajută, în primul rând, să fie în armonie cu ei înșiși.
Aceste întalniri se desfășoară în centre educaţionale, (şcoli, after-school), pe parcursul unei ore, o dată sau de doua ori pe săptămână, în funcție de dinamica grupului. Deopotriva, aceste cursuri de dezvoltare personală se organizează pe module, on-line şi off-line!

Pot să vă asigur, că la sfârșitul primei întâlniri, copilul Dvs își va dori să ne revedem!🙂 Iar la sfârşitul modulelor, veţi avea un copil cu stima de sine crescută, mult mai sigur pe el şi mult mai pregătit să facă alegeri bune!

De asemenea, facilitez întâlniri şi pentru părinţi, una dintre temele de interes fiind cele cu îndemnul: "Sa creştem lideri!"
Adresa Manuela Coșiu
Cluj-Napoca, Cluj
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist