Pe scurt, despre LURA:
Lura atelier executa piese de mobilier pentru spatiile destinate copiilor. Executam mobilier cu dimensiuni standard pe care le puteti comanda din LURA SHOP sau personalizate nevoilor dvs. in cazul in care aveti nevoie de altceva.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Lura atelier & studio - decorator dedicat copiilor
Manager LURA
Scutaru Raluca
Sunt designer de interior si consultant in feng shui.
Pe larg, despre LURA:
Sigur aveti idee despre cum v-ati dori sa arate camera copilului, dar nu toate ideile sunt usor de pus in practica. Vi s-a intamplat sa cumparati obiecte care va plac separat, dar care impreuna nu se potrivesc ca stil stricand astfel amenajarea? Sau sa achizitionati lucruri supradimensionate pentru spatiul pe care il aveti si sa nu arate la fel de bine ca in show-room? Pentru a obtine un aspect unitar, care inseamna de fapt o amenajare de succes, dar si pentru a economisi banii dati pe obiecte inutile, lucrurile trebuiesc privite in ansamblu de la inceput. Iar camera copilului necesita o atentie suplimentara, pentru ca se modifica cel mai des si are cele mai multe functiuni ( dormit, joaca, studiu)

Ne puteti contacta fie ca aveti aveti nevoie sa gasiti doar un anumit obiect de decor, sa aflati trucuri de design sau sa amenajati intreaga camera.

Executam piese de mobilier cu dimensiuni standard pe care le puteti comanda online din Lura shop sau personalizate nevoilor dvs in cazul in care aveti nevoie de altceva. Un produs nu functioneaza pentru toata lumea la fel, si ceea ce este potrivit intr-un spatiu nu este la fel de potrivit intr-o alta familie. Motivul pentru care facem mobilier pe comanda este ca fiecare spatiu este unic, fiecare familie este unica si fiecare membru al familiei este unic. De aceea am ales ca produsele Lura sa poata fi modificate si nu de putine ori plecam de la un produs si obtinem un altul sau schimbam pozitia mobilierului astfel incat sa fie in armonie cu nevoile pe care le are copilul si cu spatiul pe care il aveti disponibil.

Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist