Pe scurt, despre LURA:
Din nevoia unui pat la nivelul solului in anul 2015, a luat nastere proiectul Lura Atelier unde impreuna cu echipa mea gandim, proiectam , verificam si executam produse de mobilier pentru copii.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Lura atelier & studio - decorator dedicat copiilor
Pe larg, despre LURA:
Sigur aveti idee despre cum v-ati dori sa arate camera copilului, dar nu toate ideile sunt usor de pus in practica.

Puteti gasi obiecte care va plac separat, dar care impreuna nu se potrivesc.

Puteti cumpara lucruri de o calitate indoielnica, care apoi nu le puteti pune la indemana copiilor.

Puteti achizitiona lucruri supradimensionate pentru spatiul pe care il aveti.

Probabil ca unele lucruri vi s-au intamplat deja cu alte ocazii. Pentru a obtine un aspect unitar, care inseamna de fapt o amenajare de succes, dar si pentru a economisi banii dati pe obiecte inutile, lucrurile trebuiesc privite in ansamblu de la inceput. Iar camera copilului necesita o atentie suplimentara, de aceea ne am specializat si va oferim servicii in special in acest sens.

In viziunea noastra copiii trebuie sa aibe acces la lucrurile pe care trebuie sa le foloseasca, trebuie sa fie concepute astfel incat sa se evite pe cat posibil accidentele si foarte important din materiale de calitate care sa nu le puna in pericol sanatatea.
Ne puteti contacta fie ca aveti aveti nevoie sa gasiti doar un anumit obiect de decor, sa aflati trucuri de design sau sa amenajati intreaga camera.

Lura atelier executa piese de mobilier pentru spatiile destinate copiilor (camere, gradinite, locuri de joaca)

Executam piese de mobilier cu dimensiuni standard pe care le puteti comanda online din Lura shop sau personalizate nevoilor dvs in cazul in care aveti nevoie de altceva.
Mamprenoare.eu este o platformă de promovare a afacerilor femeilor antreprenor din România și aparține companiei de training LevelUp Vision SRL.
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist