Lumea Hocus Pocus

Reabov Elena
Pe scurt, despre Lumea Hocus Pocus:
Lumea Hocus Pocus este un magazin online de jocuri și jucării pentru copii, cu accent pe educația prin joc. Scopul nostru e să oferim timp mamelor prin simplificarea procesului de găsire a jucăriei potrivite pentru copiii lor.
Motto / Viziune
'Reinventează magia copilăriei, redescoperă magia conectării și a curiozității prin intermediul copilului tău!
Manager Lumea Hocus Pocus
Reabov Elena
Femeie, mamă, consultant jucării si creator conținut educativ pentru Lumea Hocus Pocus.
Galerie foto Lumea Hocus Pocus
Pe larg, despre Lumea Hocus Pocus:
Jocul reprezintă o formă de comunicare pentru copii, o modalitate naturală prin care își exprimă emoțiile și gândurile, felul în care percep și înțeleg lumea, iar jucăriile reprezintă un instrument util pentru descoperirea acesteia.
Lumea Hocus Pocus s-a născut din dorința de a oferi timp mamelor, prin simplificarea procesului de găsire a jucăriei potrivite pentru copii lor.

Este o promisiune faţă de toate mamele care caută să descopere jucăriile potrivite pentru cei mici. Ştim ce înseamnă să cauţi “jucăria” potrivită pentru puiul tău! Îţi vom fi alături la fiecare pas şi te vom ghida să faci alegerile potrivite pentru familia ta.

Cand am ales producătorii din portofoliul nostru, am luat în calcul următoarele aspecte:

1. Dezvoltarea fizică, prin jucării care antrenează motricitatea fină, coordonarea mână-ochi, percepția vizuală, abilitatea auditivă și simțul tactil.
2. Dezvoltarea intelectuală și a limbajului, prin jucării care stimulează creativitatea, gândirea logică, capacitatea de memorare, explorarea, comunicarea, relația de tip cauză-efect.
3. Dezvoltarea emoțională prin jocuri care stimulează imaginația, identificarea emoțiilor și socializarea.

Suntem alături de tine cu branduri de jucării premium Grimm's, PlanToys, Osthaimer, Smart Games, Connetix Tiles, Haba, Djeco.

Iată ce spun clienții noștri:
''Mulțumesc, Lumea Hocus Pocus pentru jucăriile minunate și educative de care se bucură copiii mei!
Mulțumesc, Elena, pentru consultanța oferită în alegerea jucăriilor potrivite!
Vă recomand acest magazin de jucării pentru simplu fapt că nu e doar despre a cumpăra o jucărie din alte mii, ci despre a te conecta cu tine și cu copilul, despre educație, iar Elena este cea mai potrivită persoană care te poate ghida!'' (Ana-Maria Gugu)

Lumea Hocus Pocus reprezintă convingerea că putem evolua împreună prin educație, cunoaștere și valorificarea maximă a resurselor.
Adresa Lumea Hocus Pocus
Bulevard Dacia, nr 96, Craiova, Dolj
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist