Pe scurt, despre KINETERA:
Viața e plină de provocări ce ne pun la încercare sănătatea fizică. Din acest motiv, la Kinetera am dezvoltat programe de recuperare motorie personalizate în funcție de nevoile fiecărui client. Am conceput o clinică modernă, amenajată atât pe placul intregii familii.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Ne dorim sa imbunatatim calitatea vietii pacientilor nostri si sa oferim o viata fara dureri cat mai multor persoane.
Manager KINETERA
Gabriela Vasiloiu
Sunt mamă și sunt medic de laborator cu experiență în management medical. Clinica Kinetera este creată pentru a oferi sprijin persoanelor cu probleme medicale.
Galerie foto KINETERA
Galerie video KINETERA
Pe larg, despre KINETERA:
La Kinetera, vei descoperi o clinică premium de recuperare, unde personalul este determinat să aducă bucuria mișcării în viața clienților de toate vârstele. Prin activitatea noastră, ne propunem să contribuim la dezvoltarea armonioasă a adulților și copiilor cu care colaborăm. Credem in evolutie continua, asa ca garantam servicii profesionale, specialisti informati si metode moderne de terapie.

Pentru că experiența ne-a demonstrat că o abordare multidisciplinară este cheia uneii sănătăți de lungă durată, oferim servicii personalizate, potrivite pentru fiecare persoană care ne pășește pragul. Astfel, beneficiezi de un program de recuperare motivant, prin care vezi rezultate într-o perioadă optimă de timp.

Servicii

Consultații medicale
În cadrul acestei etape, medicul îți stabilește diagnosticul și, atunci când este cazul, decideți împreună obiectivele și mijloacele de tratament recuperator.

Kinetoterapie
La Kinetera, concepem programe de recuperare medicală individualizate, în funcție de patologie, vârsta neuropsihomotorie, capacitatea de înțelegere și colaborare a fiecărui pacient.
În funcție de nevoile pacienților, programele de kinetoterapie elaborate la clinica noastră sunt atât în scop recuperatoriu, cât și profilactic.

Fizioterapie
Oferim o gamă variată de proceduri, care să completeze procesul de recuperare, având ca obiective reeducarea funcțională, refacerea capacității fizice și reabilitarea calității vieții.
Fizioterapia este un act medical ce folosește agenți fizici pentru a stimula vindecarea. La Kinetera puteti efectua proceduri de electroterapie, laserterapie, ultrasunet.

Terapia TECAR
Este o procedură modernă de tratament folosită de kinetoterapeuți cu scopul de a accelera procesul natural de auto - vindecare a corpului. Această metodă inovativă de recuperare folosește energia electromagnetică pentru a trata problemele musculare, articulare și anumite traumatisme.

Masajul terapeutic
Masajul terapeutic-recuperator este o formă de tratament prin care se diminuează sau se combat simptomele prin care se manifestă diferite afecțiuni și sechelele care urmează acestora.
Orar de funcționare – KINETERA
:
LUNI
8:00 am
8:00 pm
MARȚI
8:00 am
8:00 pm
MIERCURI
8:00 am
8:00 pm
JOI
8:00 am
8:00 pm
VINERI
8:00 am
8:00 pm
SÂMBĂTĂ
Închis
DUNINICĂ
Închis
Adresa KINETERA
Strada Colonel Langa, nr.15, Iași, Romania
Mamprenoare.eu este o platformă de promovare a afacerilor femeilor antreprenor din România și aparține companiei de training LevelUp Vision SRL.
Copyright @2016 - 2024 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist