Pe scurt, despre KINETERA:
La Kinetera vei descoperi un centru de recuperare medicală pediatrică amenajat pe placul celor mici, unde personalul este determinat să aducă bucuria și jocul în viața copiilor, contribuind, astfel, la dezvoltarea armonioasă a acestora.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Visam la o lume in care fiecare copil sa se poata bucura de aventurile specifice varstei si de prieteni.
Manager KINETERA
Gabriela Vasiloiu
Sunt mamă și sunt medic de laborator cu experiență în management medical. Clinica Kinetera este creată pentru a dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri.
Galerie foto KINETERA
Pe larg, despre KINETERA:
Credem că orice copil iubește joaca, motiv pentru care ne-am dorit să o introducem și în programele de recuperare motorie. Pentru aceasta, am conceput un centru de recuperare modern, amenajat pe placul celor mici.

La Kinetera, punem accent atat pe recuperarea fizica prin kinetoterapie, cat si pe bunastarea emotionala, prin consiliere psihologica. În plus, experiența de lucru cu copiii ne ajută să oferim servicii la cea mai înaltă calitate.

Copilăria este inima tuturor vârstelor”, spunea cândva Blaga. Poate de aceea, libertatea de mișcare are o importanță majoră în dezvoltarea armonioasă a unui copil. Atunci când anumite afecțiuni îl pun la încercare, kinetoterapia îl poate ajuta pe cel mic să capete mobilitate, dar și mai multă încredere în sine.

Pentru că de multe ori totul pornește de la mintea noastră, oferim și servicii de psihologie și psihoterapie, destinate atât copiilor cât și părinților. De asemenea, copiii vor putea urma ședințe de logopedie, care să îi ajute să se exprime corect.

Misiunea Kinetera
Ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții copiilor noștri, atât prin tratamente de recuperare medicală pentru îmbunătățirea stării fizice, a mobilității, a forței și a echilibrului, cât și prin programe de creștere emoțională, cu impact asupra modului de gestionare a emoțiilor.

Ce ne recomandă?
Ne dorim să îi ajutăm pe cei mici să se dezvolte cât mai armonios, motiv pentru care le oferim toate condițiile pentru o recuperare cât mai rapidă.
La Kinetera, vei găsi echipă de profesioniști, echipamente speciale pentru copii si atenție deosebită în cadrul procesului de recuperare.

Ambient creat pentru copii
Fiecare încăpere este concepută pentru a fi pe placul celor mici. Astfel, aceștia se vor simți minunat la fiecare ședință de recuperare și vor reveni, mereu, cu drag.

Recuperare prin joacă
Punem la dispoziția clienților noștri o serie de echipamente speciale, care încurajează recuperarea prin intermediul jocurilor, pentru a face întregul proces mai distractiv.

Abordare multidisciplinară
Credem că fiecare copil trebuie susținut și încurajat să-și atingă potențialul maxim de dezvoltare, motiv pentru care colaborăm cu psihologi și logopezi profesionisti.
Orar de funcționare – KINETERA
:
LUNI
9:00 am
6:00 pm
MARȚI
9:00 am
6:00 pm
MIERCURI
9:00 am
6:00 pm
JOI
9:00 am
6:00 pm
VINERI
9:00 am
6:00 pm
SÂMBĂTĂ
Închis
DUNINICĂ
Închis
Adresa KINETERA
Strada Colonel Langa, Iași, Romania
Copyright @2016 - 2021 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist