Pe scurt, despre KIDDORAMA:
Kiddorama este locul in care dorintele se implinesc si unde o galaxie de posibilitati starnesc imaginatia copiilor,
Un magazin care comercializeaza in principal produse destinate copiilor cu varsta de pana la 12 ani.
Acestea sunt completate de articole pentru mamici si pentru tatici.
Suntem disponibili:
Motto / Viziune
Dorim sa fim partenerul tau de incredere si sa iti oferim cele mai bune sfaturi si idei de a petrece timp de calitate alaturi de cei dragi tie!
Manager KIDDORAMA
Alina Dragomir
Actualizam si imbogatim constant oferta de produse pentru a putea oferi bucurie tuturor.Fun For Everyone!
Pe larg, despre KIDDORAMA:
Copiii care se joaca invata sa descopere lumea din jurul lor!

Sustinem invatarea prin joaca!

Kiddorama este un magazin care comercializeaza in principal produse destinate copiilor cu varsta de pana la 12 ani. Acestea sunt completate de articole pentru mamici si pentru tatici.

De asemenea, oferim o gama larga de articole de igiena si protectie atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.

Ii ajutam pe bunici sa ofere nepoteilor zambete si bucurie prin sute de povesti si jocuri, cadouri magice care pot fi oferite oricand, pentru ca, asa cum stii, bunicii nu au nevoie de ocazii speciale pentru a-i rasfata pe cei mici.

Invatarea prin joaca ii ajuta pe copii sa isi dezvolte competente de baza pentru succesul lor in viata precum: constiinta de sine, constiinta sociala, alibitati de relationare, managementul propriilor resurse si luarea deciziilor responsabile.

Invatam, ne jucam, copilarim si nedistram alaturi de cei dragi, pentru ca aici magia exista, in fiecare zi, in fiecare moment.

Joaca reprezinta cel mai bun exercitiu pentru mintea, trupul si sufletul copiilor! Stilul de invatare bazat pe jocuri transforma experienta educationala a copiilor si contribuie la mentinerea motivatiei lor, in procesul de invatare timpurie.

Joaca face procesul de invatare distractiv, captivant si interactiv.

Un copil are capacitatea de a face lucruri minunate, de aceea le punem la dispozitie jucarii care le dezvolta imaginatia intr-un mod distractiv.
Copyright @2016 - 2023 MAMPRENOARE.EU
Share
map-markercrossmenulist